Bojovićeva desna ruka bolna tačka Belivukovog klana: Veljini koljači su na žrtvama krvlju ispisivali Koraćevo ime i to nije sve!

30.04.2022

07:54

0

Belivukova i Miljkovićeva kriminalna grupa jurila je da otme i ubije Koraća

Bojovićeva desna ruka bolna tačka Belivukovog klana: Veljini koljači su na žrtvama krvlju ispisivali Koraćevo ime i to nije sve!
velja korac - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/MUP

Pre nekoliko dana, nateritoriji Hrvatske uhapšen je Filip Korać, desna ruka Luke Bojovića.

U javnosti se  poslednji put o ovom čoveku govorilo kada je obelodanjeno šta je Veljko Belivuk izjavljivao u tužilaštvu 7. februara ove godine.

Umesto da pričao o ubistvima za koja je optužen (u ovom trenutku najmanje sedam) Velja Nevolja je izjavio da država sarađuje sa "škaljarskim klanom iliti Filipom Koraćem".

Belivuk je tada rekao da je Korać saradnik Bezbednosno-informativne agencije i Interpola, ali i saradnik Kotoranina Jovana Vukotića, koji prema operativnim saznanjima crnogorske policije važi za navodnog vođu "škaljarskog klana".

Kako je ranije pisano, policijske informacije, kao i podaci bezbednosnih službi, pokazali su da je Belivukova i Miljkovićeva kriminalna grupa jurila da otme i ubije Koraća.

Filip Korać/Foto: MUP
 

Koliko su Belivuk i njegovi ljudi mrzeli Koraća, najbolje pokazuje izjava Bojana Hrvatina, jednog od dvojice svedoka saradnika, koji je ispričao u tužilaštvu da su članovi Belivukovog klana fotografije izmasakriranih tela slali direktno Filipu Koraću.

Hrvatin je tada naveo da su u tajnu prostoriju on, Marko Miljković i Miloš Budimir odveli Milana Ljepoju dok su ostali pripadnici grupe ostali u kući. Opisao je kako je gledao kada je Belivuk ubio Ljepoju nožem. Rekao je da nije dobio novac za ovo ubistvo i da je od tada prestao da se viđa sa pripadnicima grupe, ali je nastavio da se dopisuje.

Hrvatin je ispričao u tužilaštvu da su članovi ove kriminalne grupe fotografije izmasakriranih tela ubijenih suparnika slali Filipu Koraću. Čak su na jednom od tela krvlju ispisali: "Korać pi*ka".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike