Istraga pokazala uzrok smrti Samante iz Vlasotinca: Njeno telo pronađeno u lokvi krvi!

27.05.2022

06:37

0

Policija traga za njenim partnerom

Istraga pokazala uzrok smrti Samante iz Vlasotinca: Njeno telo pronađeno u lokvi krvi!
82087151_134862031314482_5098034865052319744_n - Copyright Fejsbuk

Samanta Vučković (31), koja je početkom aprila pronađena mrtva u svom stanu u Vlasotincu, je prema prvim rezultatima istrage navodno ubijena.

Kako nezvanično saznajemo, policija za ovaj zločin sumnjiči njenog dečka D. R, koji je državljanin Severne Makedonije, koji je u bekstvu.

Podsećamo, telo nesrećne žene pronađeno je u u lokvi krvi, prekriveno ćebetom. Samantu je navodno pronašla gazdarica.

- Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu podneta je krivična prijava protiv D. R, državljanina Republike Severne Makedonije, zbog sumnje da je na svirep način lišio života Vučković Samantu i time izvršio krivično delo teško ubistvo, a koji se u vreme podnošenja krivične prijave nije nalazio na teritoriji Republike Srbije - saopšteno je u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu

- Imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu, a postupajući u skladu sa Zakonom o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima i Ugovoru između Republike Srbije i Republike Severne Makedonije, upućena je zamolnica Ministarstvu pravde Republike Severne Makedonije za preuzimanje krivičnog gonjenja - dodaje se.

Navodno je Samanta ležala u lokvi krvi nedelju dana, kako ni nju ni njenog partnera, komšije nisu videle za to vreme.

Žena se pre nekoliko godina doselila u Vlasotince, a poslednji put ju je video prvi suprug sa kojim ima dvoje dece.

- Sa njom imam dvoje male dece. Razveli smo se prošle godine u maju, nakon 14 godina braka. Nismo se družili privatno nakon razvoda, a poslednji put sam je video pre deset dana, kada sam odvezao decu kod nje. Ona je sinove dočekala na vratima i mi smo se nakon toga pozdravili - ispričao je Marijan, Samantin prvi suprug.

Kako je ispričao, taj dan je video i njenog partnera.

- Video sam ga kada sam odvezao decu kod nje. On je izašao na put i pozdravio se sa mnom, čak je rekao da će da mi uplati alimentaciju 30.000-40.000 dinara. Posle toga ga nisam video, niti njega i Samantu čuo, sve dok me sinoć, oko 23.00, nisu probudili i rekli mi da treba da dođem u policijsku stanicu, gde sam saslušan i nakon toga pušten. Policija očigledno nije mogla da ga pronađe, pa su došli po mene - pojasnio je Samantin bivši suprug nakon zločina.

- Ona je rodom iz ovog mesta, ali se udala i otišla u jedno selo i tamo je živela nekoliko godina. Međutim, razvela se od tog muža i vratila u Vlasotince. Sa momkom je živela u stanu koji se nalazi u okviru kuće u glavnoj ulici - dodaje izvor upoznat sa slučajem.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike