Ubijena Samanta bila trudna: Ispovest bivšeg supruga žene koja je u Vlasotincu nađena u lokvi krvi!

06.04.2022

17:00

0

Marjan V. kaže da je Samantin novi dečko, za kojim policija traga, bio ljubomoran i da nije voleo kad ona provodi vreme sa svojom decom

Ubijena Samanta bila trudna: Ispovest bivšeg supruga žene koja je u Vlasotincu nađena u lokvi krvi!
82087151_134862031314482_5098034865052319744_n - Copyright Fejsbuk

Pod kojim okolnostima je nastradala mlada žena u Vlasotincu, i dalje je misterija.  Nesrećna Samanta V. (31) pronađena je u krevetu, u stanu koji je iznajmljivala, pokrivena jorganom, na dušeku natopljenom krvlju, a kako saznajemo, bila je u drugom stanju.

Kako u ispovesti za portal 24sedam priča Marjan V. (31), Samantin prvi suprug sa kojim je dobila dvoje male dece, sinove od osam i 13 godina, bivšu suprugu je poslednji put video pre 10 dana, kada je odvezao decu na čuvanje kod nje.

- Sa njom imam dvoje male dece. Razveli smo se prošle godine u maju, nakon 14 godina braka. Nismo se družili privatno nakon razvoda, a poslednji put sam je video pre deset dana, kada sam odvezao decu kod nje. Ona je sinove dočekala na vratima i mi smo se nakon toga pozdravili - započinje razgovor Marjan V.

Printscreen/Facebook/S.V.
 

Kako dalje navodi, ni sam nije siguran koji je uzrok smrti njegove bivše supruge.

- Čuo sam da je nađena u stanu koji je iznajmljivala, ali detalje o njenoj smrti nemam. Rečeno mi je da je izbodena nožem, ali ne mogu da tvrdim. Policija ju je navodno pronašla mrtvu u krevetu, a kako sam saznao, ona je bila trudna - kaže sagovornik, i dodaje da je, prema njegovim saznanjim,a telo preminule Samante bilo prekriveno jorganom.

Bivši suprug nastradale devojke kaže da je nakon razvoda Samanta ušla u vezu sa Dejanom R. (26), mladićem iz Severne Makedonije, i da su u vezi bili prethodnih devet meseci.

Sagovornik ističe i da je jedan od poslednjih susreta koji je imao sa preminulom i momkom iz Severne Makedonije bio pre više od nedelju dana, kada je odvezao sinove kod majke.

- Video sam ga kada sam odvezao decu kod nje. On je izašao na put i pozdravio se sa mnom, čak je rekao da će da mi uplati alimentaciju 30.000-40.000 dinara. Posle toga ga nisam video, niti njega i Samantu čuo, sve dok me sinoć, oko 23.00, nisu probudili i rekli mi da treba da dođem u policijsku stanicu, gde sam saslušan i nakon toga pušten. Policija očigledno nije mogla da ga pronađe, pa su došli po mene - pojašnjava Samantin bivši suprug.

Saslušan

"Priveli su me, uzeli su mi bris i ispitivali me, ali ja to nisam uradio. Tužan sam, najviše mi je žao moje dece koja su sada ostala bez majke..."

Marjan V. ističe da nakon što su se Samanta i on razveli on nije ulazio u privatni život bivše supruge, kao i da ne zna kada je i gde je upoznala Dejana R. 

- Koliko znam, Dejan ima jednu kuću kod oca u Makedoniji, a drugu u Bosni, i pitanje je da li je nakon njene smrti on pobegao u neku od tih kuća. Tokom jednog od naših poslednjih susreta primetio sam da je prilično ljubomoran. Bio je ljut na moju decu, nije voleo kada je Samanta sa njima. Čak joj nije dozvoljavao da uspava dečake i da bude sa njima, bio je patološki vezan za nju - priseća se Marjan V.

Samanta V. I Dejan.P. / Foto: Privatna arhiva
 

Podsećamo, policija je sinoć pronašla telo mlade žene u stanu u Vlasotincu. Prema prvim informacija, ona je bila pokrivena jorganom, a svuda oko nje bilo je krvi. Sumnja se da je Samanta bila mrtva nekoliko dana. Policija i dalje traga za Dejanom R., koji nije osumnjičen za ubistvo, ali je neophodno da da izjavu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike