Ovo je žena nađena mrtva u lokvi krvi u Vlasotincu: Sumnja se da je ubijena, policija traži njenog dečka

06.04.2022

11:35

0

Autor: 24sedam

Telo Samante V. zatečeno u krevetu prekrivena ćebetom

Ovo je žena nađena mrtva u lokvi krvi u Vlasotincu: Sumnja se da je ubijena, policija traži njenog dečka
samanta vuckovic vlasotince ubistvo face 3 - Copyright Printscreen/Facebook/S.V.

Samanta  V. (31) iz Vlasotinca, koja je sinoć nađena mrtva u stanu i prekrivena ćebetom, najverovatnije je ubijena, a policija i dalje intenzivno traga za njenim dečkom, inače državljaninom Severne Makedonije.

Smrt nesrećne devojke prijavljena je sinoć oko 22 sata.

Sumnja se da je Samanta bila mrtva nekoliko dana, ali da je dečko prijavio slučaj policiji tek sinoć. Ona je zatečena u krevetu u lokvi krvi i prekrivena ćebetom, ali nije moglo da se utvrdi od čega je tačno preminula, pa je naložena obdukcija.

Printscreen/Facebook/S.V.
 

- Samantin dečko je posle toga nestao, a policija traga za njim. On za sada nije osumnjičen, ali je neophodno da da izjavu.

U Donjoj Lokošnici u kojoj je Samanta živela godinama kažu da su zatečeni njenom smrću.

- Ona je iz Vlasotinca, a ovde je bila udata za mog rođaka nekoliko godina. Dobili su dvoje dece, radila je u fabrici, ali su se rastali i ona se vratila u rodni grad - kaže rođaka bivšeg muža preminule:

- Čuli smo da je pronađena mrtva, ali ne znamo ništa, ni da li je ubijena, ni da li je samo preminula. Njenog bivšeg muža je policija obavestila o smrti, dolazila je patrola u selo - objašnjava rođaka.

Kako kaže, Samantu nije videla gotovo dve godine.

- Ona je decu ostavila u selu, moj rođak se ponovo oženio, a Samanta se nekako udaljila od nas. Sreli smo je jednom sa nekim momkom, verovatno tim Makedoncem, kulturno se javila i produžila dalje. Mnogo nam je žao, najgore nam je što ne znamo kako je izgubila život - dodaje rođaka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike