"Važan mi je mir i da ga na očinski način pokopam": Potresne reči Nenada Periša o nađenom telu na Adi Huji za koje se sumnja da je Matejevo!

18.05.2022

18:58

0

Danas je isplivalo telo na Adi Huji koje po opisu odgovara Mateju

"Važan mi je mir i da ga na očinski način pokopam": Potresne reči Nenada Periša o nađenom telu na Adi Huji za koje se sumnja da je Matejevo!
nenad-peris-gotik-ata 02012022 (2) - Copyright Nenad Periš, Milan Maricic/ATAImages

Nenad Petiš, otac Mateja Periša, koji je u Beogradu nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, večeras se ponovo oglasio.

Danas je isplivalo telo na Adi Huji koje po opisu odgovara Mateju.

Nenad je za Dnevnik.hr rekao kako je garderoba koja se nalazi na utopljeniku zapravo Matejeva, a ističe i kako zna da će ponovo sresti svog sina na ovaj ili onaj način. Periš govori i da kao roditelj ne može da potisne svoje emocije.

- Ono što se na utopljeniku nalazi su njegove stvari. Svaki rastanak je težak. Bio on privremen ili dugotrajan. Ovo je sigurno privremeni rastanak i znam da ćemo se ponovno sresti. Kao roditelji ne mogu da potisnem svoje emocije. Sad mi je najvažniji mir i da se sve završi i da Matejevo telo dođe na jedno mirno mesto i da mogu u njegovoj blizini da se sa njim ponovo nađem. Ono što policija i službe rade ja podržavam. Važan mi je mir i da Mateja na očinski način pokopam - kazao je Nenad Periš.

Tužilac je, podsetimo, naredio da se obavi obdukcija tela muškarca nađenog jutros oko 9 sati u Dunavu. Na telu nema tragova nasilja, a mesto gde je telo nađeno udaljeno je 8 km od mesta gde je Matej nestao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike