Sve tragedije ukletog mesta na Adi Huji: Ovde se ginulo, ubijalo, a jutros je pronađeno telo za koje se veruje da je Matej Periš

18.05.2022

11:45

2

Autor: 24sedam

Na mestu na kome je jutros izvučen leš, 2014. godine tri mlade osobe su izgubile život

Sve tragedije ukletog mesta na Adi Huji: Ovde se ginulo, ubijalo, a jutros je pronađeno telo za koje se veruje da je Matej Periš
ada huja - Copyright 24sedam

Ubistva, tuče, požari, utapanja i uletanja kolima u Dunav - samo su neke od brojnih tragedija koje su se proteklih godina dogodile na Adi Huji gde je jutros izvučeno beživotno telo za koje se veruje da je Splićanin Matej Periš.

Na ovom mestu, pre tri godine, u blizini faića “Dilema” pronađen je u lokvi krvi Miloš Stojanović (27), upucan u glavu.

Milan Maricic/ATAImages
 

Na mestu na kome je jutros u 9:30 časova izvučeno beživotno telo mlađeg muškarca, 2014. godine desila se najstrašnija nesreća kada su tri mlade osobe izgubile život. Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se 11. novembra kada je u ranim jutarnjim satima automobil marke "bmw" sleteo u Dunav sa šetališta na Adi Huji, nedaleko od restorana "Carska ohota" u koji su se uputili. Nastradali Janković je bio u prtljažniku automobila, pošto za njega napred nije bilo mesta.

Troje putnika iz automobile uspeli su da prežive stravičnu nesreću.

Vozač i vlasnik automobile Dušan Jovanović koji je prošao bez ogrebotine, kako se ispostavilo, nije imao položen vozački ispit, ni dozvolu, a kobnog jutra vozio je više od 110 kilometara na sat.

U restoranu "Carska ohota" desio se jedan od brutalnijih zločina u decembru 2016. godine.

24sedam/M. S.
 

J. je pratio svog kuma Z.T. do Ade Huje i usmrtio ga, ispalivši više hitaca iz "krateža" dok je Z. T. ručao sa prijateljima.

Muškarac star oko 50 godina i duplo mlađa devojka sleteli su 9. januara 2018. godine u Dunav, nedaleko od mesta gde je troje mladih četiri godine ranije stradalo.

Nenad Vučković pretučen je nasmrt u noći između 16. i 17. juna 2012. godine u restoranu “Carska ohota” jer je hteo da odbrani devojku koja je sedela za susednim stolom. Nju su Zlatan F. i Nenad Ć. vređali, a nakon verbalnog sukoba sačekali su Nenada i njegovo dvojicu drugova nedaleko od kafane i pretukli ih palicama.

Agonija nestanka mladog Splićanina Mateja Periša digla je čitav region na noge, a u potragu za njim poslednjih pet meseci uključeni su pripadnici kako srpske, tako i hrvatske policije.

Poslednji trag za nestalim Perišem je bio signal njegovog mobilnog telefona u Dunavu, kod Velikog ratnog ostrva, a zadnji put Mateja su zabeležile kamere kafića u Beton hali 30. decembra 2022. godine, kako navodno silazi do reke. On je u Beograd stigao sa društvom da proslave novogodišnje praznike.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike