Ukleto mesto na Adi Huji: Pre osam godina ovde je poginulo troje mladih, a danas nađeno telo za koje se veruje da je Matej Periš (FOTO)

18.05.2022

10:10

0

U toj jezivoj saobraćajnoj nesreći živote su izgubili Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20)

Ukleto mesto na Adi Huji: Pre osam godina ovde je poginulo troje mladih, a danas nađeno telo za koje se veruje da je Matej Periš (FOTO)
matej periš (3) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Telo mlađeg muškarca pronađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Prema prvim informacijama, sumnja se da je u pitanju Matej Periš. Reporteri 24sedam koji su na licu mesta, javljaju da je na baš tom mestu gde je pronađeno telo 2014. godine došlo do saobraćajne nesreće kada je automobil marke BMW uleteo u Dunav.

Da podsetimo, u toj jezivoj saobraćajnoj nesreći živote su izgubili Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20). Nemanja i Anastasija su se nalazili na zadnjem sedištu, dok je Miloš bio u gepeku, u koji je sam ušao neposredno pre nesreće, pošto u automobilu za njega nije bilo mesta.

Kako je tada javljno, grupa mladih je 21. novembra 2014. godine krenula sa žurke kod Prve beogradske gimnazije ka kafićima na Adi Huji, a vozač automobila Dušan Jovanović automobilom je uleteo u Dunav oko 3.50 sati na prilaznom putu jednog od restorana. Mladić koji je vozio je prošao bez povreda.

Osim njega, iz potopljenog automobila uspeo je da, sa suvozačevog mesta, izađe Luka Višnjić kom je bila slomljena desna ruka. Sa zadnjeg sedišta se izvukla Milica Jokić.

Upravo na mestu pogibije troje mladih na Adi Huje jutros je pronađeno telo mladića. Telo su pronašli pripadnici rečne mornarice, a odeća koja je bila na telu - farmerke, majica sa aplikacijom i bela patika - odgovaraju opisu odeće Mateja Periša, koju je imao na sebi u trenutku nestanka.

Policija je reagovala po prijavi, izašla na teren i izvukla telo. Na licu mesta se nalaze i forenzičari.

Telo je poslato na sudsku medicinu, a da bi se utvrdilo da se radi o Splićaninu Mateju Perišu uporediće se DNK nađenog mladića sa DNK uzorkom Nenada Periša.

Nenad Periš se oglasio ovim povodom za medije i potvrdio da se na osnovu garderobe pretpostavlja da je to Matej.

- Prema odeći, pronađen mladić odgovara Mateju... Mora još da se uporedi DNK. Jako mi je teško i očekivali smo neku srećniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa da kažem. Dolazim za Beograd - rekao je Nenad Periš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike