Pijani pevač koji je izbo kolege iz benda zanemeo: U Tužilaštvu se branio ćutanjem, u bolnici pokušao da pobegne policiji

17.05.2022

13:42

0

Autor: 24sedam

Miloš S. se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice

Pijani pevač koji je izbo kolege iz benda zanemeo: U Tužilaštvu se branio ćutanjem, u bolnici pokušao da pobegne policiji
pevač miloš - Copyright Ucentar.rs

Pevaču Milošu S. (38), koji je pre tri dana u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu  gde se branio ćutanjem, određen je pritvor.

On se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice, a zakonom zaprećena kazna za pokušaj ubistva je od 2 do 15 godina.

Prilikom hapšenja bio je u stanju potpunog pijanstva i to je hteo da iskoristi u svoju odbranu. Pričao je nepovezano i rekao da mu je sve u magli, te da se ne seća skoro ničega.

Miloš S. se sumnjiči da je nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom ubo u leđa dvojicu kolega, nanevši im teške telesne povrede opasne po život.

Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike