Planirali da se porodično presele u Nemačku, spremali ispraćaj, pa Vladimir zapucao - sumnjao da ga Milena vara?

17.05.2022

09:14

0

Doktorka je i dalje u kritičnom stanju

Planirali da se porodično presele u Nemačku, spremali ispraćaj, pa Vladimir zapucao - sumnjao da ga Milena vara?
Privatna arhiva V.M. M.M. - Copyright Privatna arhiva

Kragujevčanka Milena M. (35), koju je juče upucao suprug u predelu vrata, i dalje se nalazi u teškom opštem zdravstvenom stanju.

- U ponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M. M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život jer je metak napravio prostrelnu ranu i napravio veliko razaranje naročito na izlasku. U toku dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac.  Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - naveli su iz UKC Kragujevac za Blic.

Milena, koja je inače doktorka, je privremeno radila u Drezdenu, a sa suprugom Vladimirom M. se navodno dogovorila da se sa dvoje dece zajedno presele. Vratila se kako bi spremili ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Podsetimo, nakon ranjavanja Vladimir je pobegao, i zabarakadirao se u automobilu sa pištoljem. Policija je vršila višečasovne pregovore, pre nego što je uhapšen.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Navodno, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava za nasilje, a komšije imaju samo reči hvale za njih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike