Pevač se "vadio" na to da mu je sve u magli: Izbo dvojicu kolega iz benda u Kragujevcu - prilikom hapšenja pričao nepovezano!

16.05.2022

08:31

0

On je bio poprilično pijan, pričao je nepovezano i rekao da mu je sve u magli, da se ne seća skoro ničega - rekao je izvor

Pevač se "vadio" na to da mu je sve u magli: Izbo dvojicu kolega iz benda u Kragujevcu - prilikom hapšenja pričao nepovezano!
pevač miloš - Copyright Ucentar.rs

Miloš S. (38), koji je preksinoć u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda (22) i (29), kako se nezvanično saznaje, prilikom hapšenja bio je u stanju totalne alkoholisanosti i na to se "vadio".

- On je bio poprilično pijan, pričao je nepovezano i rekao da mu je sve u magli, da se ne seća skoro ničega - rekao je izvor iz istrage ovog slučaja, piše Telegraf.

On je i dalje u pritvoru, a nakon isteka 48 sati biće priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su ga odmah nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad dvojicom muškaraca, ispred jednog kragujevačkog restorana.

On se tereti da je nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode u predelu leđa dvojici muškaraca starim dvadeset dve i trideset devet godina, nanevši im teške telesne povrede opasne po život.

Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom Milošu S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike