Još nema epiloga jezivog ubistva u Erdeviku: Predrag ispalio rafal u suprugu - ubio direktorku škole sa 22 metka, nastradao i njen vozač!

16.05.2022

13:00

0

Gnjidić je tokom istrage, ali i pred sudom, rekao da je to uradio jer je sumnjao da ga supruga vara sa vozačem

Još nema epiloga jezivog ubistva u Erdeviku: Predrag ispalio rafal u suprugu - ubio direktorku škole sa 22 metka, nastradao i njen vozač!
Copyright Branislava Gnjidić Printscreen/Youtube

Pedesetpetogodišnji Predrag Gnjigić optužen je za dvostruko ubistvo supruge Branislave i njenog vozača Miroslava Bojića pre dve godine u Sremskoj Mitrovici.

U njih dvoje Gnjidić je iz automatske puške ispalio ukupno 28 hitaca.

Kako se navodi u optužnici, Gnjidić je u Bojića sasuo šest metaka iz automatske puške, dok je u suprugu ispalio rafalno 22 metka.

Gnjidić je tokom istrage, ali i pred sudom, rekao da je to uradio jer je sumnjao da ga supruga vara sa vozačem. Međutim, ta njegova tvrdnja nikada nije dokazana. On se trenutno nalazi u pritvoru.

Njemu je suđenje počelo u decembru prošle godine, kada je govorio kako ga je Bojić u telefonskom razgovoru ponižavao, zvao na dvoboj, te da je kod njega izazvao bes, poniženje, bol i da to, kako je naveo, nije mogao da iskontroliše, što je dovelo do tragedije.

- Kada sam se jedan dan vratio sa posla dočekao me je stariji sin i rekao: "Tata, sedi da ti nešto kažem. Zatekao sam mamu i Bojića u stanu, on me je potom udario" - rekao je tada Gnjidić.

Da podsetimo, zločin se dogodio 15. maja 2020. godine u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Erdeviku. Tog jutra Predrag je došao u školu gde je njegova supruga Branislava bila direktorka, a Miroslav njen vozač, za kojeg se spekulisalo da su više godina bili u ljubavnoj vezi, i rafalom iz automatske puške ubio oboje.

- On je došao u školu jer je znao da će tu zateći Branislavu i Miroslava. Najpre se spustio u prostoriju domara, gde je zatekao Bojića kako sedi sa Brankom Matijevićem i započeo rafalnu paljbu, na sreću ne povredivši domara. A zatim se popeo na sprat, gde je u kancelariji za stolom sedela Branislava, a onda i u nju ispalio nekoliko metaka - rekli su svedoci ove tragedije.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike