Novi detalji stravičnog zločina kod Barajeva: Slavoljub napao učiteljicu u plasteniku - žena pokušala da pobegne?

15.05.2022

11:20

0

On je navodno bio zaljubljen u prvu komšinicu

Novi detalji stravičnog zločina kod Barajeva: Slavoljub napao učiteljicu u plasteniku - žena pokušala da pobegne?
Rožanci Goran Sivački (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Slavoljub J. (62) sumnjiči se da je ubio svoju prvu komšinicu, učiteljicu Snežanu Đ. (61) u Rožancima kod Barajeva, a nakon počinjenog zločina pokušao je da izvrši samoubistvo.

Sve se odigralo u četvrtak, a stravičan prizor u Snežaninoj kući zatekli su rođaci kada su vatrogasci u večernjim časovima sanirali požar koji je, kako se sumnja, podmetnuo Slavoljub.

Podsetimo, on je osumnjičen da je nožem ubo Snežanu tri puta, a zatim joj prerezao vrat. Nakon ubistva, zapalio je njenu štalu i krio se u jednom od objekata sve dok nije došla policija, koja ga je zatekla sa prerezanim vratom. Sumnja se da je pokušao da se ubije kada je policija došla, kako bi u suprotnom, iskrvario do trenutka kada je pronađeno Snežanino telo. Prevezen je u Urgentni centar i lekari mu se bore za život.

Kako pričaju meštani, tog dana je delovalo sve u redu. Nekoliko sati pre zločina, Slavoljub je bio veseo i pili su kafu zajedno.

- Snežana je otišla na posao, a vratila se posle podne, čula se sa ćerkama, pa posle ručka otišla u plastenik gde je planiarala da nešto seje - priča komšija sa knedlom u grlu i dodaje da se tada pojavio Slavoljub:

- Priča se da je on učiteljicu napao prskalicom i počeo da je tuče. Pobegla je u letnju kuću, ali ju je sustigao. Boravio je stalno tu, pa mu je teren bio dobro poznat, a ne zna se da li je nož nosio sa sobom ili ga je dograbio u kuhinji.

Isplanirao zločin?

Meštani tvrde da je Slavoljub sve isplanirao.

- On je umislio da bi oni mogli da budu u nekakvoj emotivnoj vezi. Možda je on tada pitao da budu zajedno, pa ga je odbila i on je poludeo - priča komšija i dodaje da je Jeremić bio neuračunljiv i da je na osnovu toga ostvario invalidsku penziju:

- Snežana je bila dama, kulturna i niko joj nije bio ravan u ovom kraju. Pa ona nikad ne bi bila sa njim! Sve je on to izmislio u svojoj glavi.

- Lečio se od alkohola, jedno vreme je baš pio, ali je to batalio zbog zdravlja. Nije video najbolje i pitanje je da li je on baš sam sve mogao da organizuje i počini ubistvo, jer je građom bilo slabašan, ne bi nas čudilo da mu je neko pomagao - dodaje.

Meštani Rožanca tvrde da je Jeremićev bratanac takođe bio u zatvoru, navodno zbog ubistva.

- Slavoljub ga je odgajio. Pre nekoliko godina dogodio se zločin, pa je on uhapšen sa još nekim momcima sa kojima se družio. Iza rešetaka je bio tri ili četiri godine, a onda je oslobođen. Izašao je iz zatvora i tada se hvalio da mu je država platila oštetu što je boravio nedužan u zatvoru, a meštani su pričali da je neko iz njegove ekipe priznao zločin, pa su ostali pušteni na slobodu.

Snežanu svi voleli

Objašnjavaju da je Snežana uvke bil spremna da pomogne.

- Sneža je bila čovek zmaj! Eto imala je tu tragediju da sama provede ove poslednje godine bez partnera, ali takav je život. Često je išla u Barajevo da pomaže deci oko unučadi. Sve je stizala, i oko kuće, i posao učiteljice i da se pošteno bavi svojim potomcima, ma svi su je obožavali - kaže komšija.

Podsećamo, Snežanin suprug je preminuo pre tri i po godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike