"Telo je bilo u lokvi krvi" : Rođaci ubijene Snežane u kući strave zatekli užasan prizor! Evo šta su rekli o osumnjičenom Slavoljubu!

13.05.2022

20:05

0

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene

"Telo je bilo u lokvi krvi" : Rođaci ubijene Snežane u kući strave zatekli užasan prizor! Evo šta su rekli o osumnjičenom Slavoljubu!
rozanci-goran-sivacki-1 noz - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Pixabay

Kakav je problem mogao da dovede do krvoprolića u Rožancima kod Barajeva, gde je Slavoljub J. (62) osumnjičen da je ubio učiteljicu Snežanu Đ. (67) - nikome nije jasno. O prirodi njihovog odnosa meštani govore različito.

- Muž joj je umro pre tri i po godine, sama je u kući, kćerke su se udale, a njoj je bila potrebna pomoć i on joj je kao prvi komšija priskoči da pomogne šta treba. Da pokosi, da uradi to što ona nije mogla - kaže rođaka, i dodaje da među njima nije bilo problema, ili da se makar za njih nije znalo.

- Nikad se nije požalila na njega, niti da ima neki problem, da joj neko preti - navela je ona.

Drugi rođak dodaje da je Slavoljub bio tu kao član porodice.

- Svi smo bliski, nema najave kad neko kod nekoga na kafu hoće da dođe, pomažemo se. On je bio kao član porodice - kaže.

24sedam/Goran Sivački
 

S druge strane, Snežanin dever Slobodan kaže da o Slavoljubu nije imao lepo mišljenje ni ranije.

- Nije on imao šta da joj pomaže, imala je ona ogrev i sve ostalo. On je verovatno hteo da joj se udvara, a ona ga je odbila - priča kroz suze Slobodan.

Kako kaže, kada je otišao u Snežaninu kuću, jer su ga komšije pozvale kad su videle požar, nije ni pomislio kakvu će strahotu zateći.

- Tražili smo je, mislili smo da je gasila požar, ali nije je bilo. Trag krvi nas je odveo do stare kuće, gde smo je našli - jedva izgovara Slobodan. - Kad sam video da Slavoljuba nema, palo mi je na pamet, ali... Ne znam... On je mene jednom prilikom prevario, bio je mutan... 

Slavoljub se, nakon što je, kako se sumnja, nožem zaklao komšinicu Snežanu, sakrio u pomoćnoj prostoriji u koju se ulazi iz kuhinje, i tu je bio sve dok ga oko tri ujutru nisu pronašli policajci koji su radili uviđaj.

24sedam/Goran Sivački
 

Nakon što je ubio komšinicu s kojom je tog dana pio kafu, smejao se i šalio, Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zapalio pomoćni objekat u njenom dvorištu. Nakon toga nije pobegao, niti odmah pokušao da se ubije. On se, kako se zasad veruje, sakrio u prostoriju u koju se ulazi iz kuhinje u kojoj je ubio Snežanu. Tu je bio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je i sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko tri ujutru. Još je davao znake života i hitno je prevezen u bolnicu.

- Komšije su sinoć najpre videle da gori taj pomoćni objekat. Zvali su vatrogasce i Snežaninu porodicu, pokušavali i nju da dobiju na telefon, međutim, ona se nikako nije javljala. Mislili su da je negde napolju, da pokušava sama da ugasi vatru. Međutim, kada su vatrogasci stigli i ugasili vatru, shvatili su da Snežane nigde nema - kaže izvor.

Tada su njeni rođaci i komšije ušli u kuću da je traže i u toj letnjoj kuhinji videli su njeno telo na podu. Izašli su napolje i odmah pozvali policiju, jer je Snežanino telo bilo u lokvi krvi.

24sedam/Goran Sivački
 

- Imala je krv i na majici, krv je bila svuda oko nje, bilo je jasno da se nešto strašno dogodilo - priča on.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene, a policajci su ubrzo započeli uviđaj.

Tek nekoliko sati kasnije pokušali su da uđu u tu drugu prostoriju, špajz, i shvatili da nešto pravi prepreku, drži vrata.

- Kada su otvorili vrata, imali su šta da vide. Vrata je blokiralo Slavoljubovo telo. I sebi je prerezao vrat i krvario je dosta, ali je bio živ. Tu se verovatno skrivao prvo neko vreme, a tek kasnije odlučio da izvrši samoubistvo, jer da je sebi preprezao vrat odmah nakon što je nju ubio i on bi odavno iskrvario - priča izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike