Krvav i uklet petak trinaesti: Dva jeziva ubistva, majka skočila sa detetom i policajka pucala sebi u glavu!

13.05.2022

19:00

0

I ovaj petak će ostati upamćen po nekoliko tragičnih događaja

Krvav i uklet petak trinaesti: Dva jeziva ubistva, majka skočila sa detetom i policajka pucala sebi u glavu!
peta 13 ubistva1 - Copyright 24sedam/Profimedia/Facebook

Petak trinaesti ili "crni petak" mnogi smatraju baksuznim možda bez razloga, ali postoji verovanje da se svake godine na ovaj datum dogodi nekoliko tragičnih događaja. Ovaj petak će ostati upamćen po ubistvima, samoubistvu i po tome što je majka skočila sa detetom sa trećeg sprata.

U selu Rožanci kod Barajeva pronađeno je beživotno telo učiteljice Snežane Đ. (67), za čije ubistvo je osumnjičen Slavoljub J. (62). Prema prvim rezultatima istrage, utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo je u leđa, a onda je, kako se sumnja, zapalio kuću i pokušao da izvrši samoubistvo.

Šta je bio motiv ovog krvavog pira još uvek nije poznato. Komšije kažu da su postojale glasine kako je Slavoljub navodno imao psihičke probleme i da je zbog toga penzionisan. Takođe, spekuliše se da je možda bio potajno zaljubljen u Snežanu.

Policiju i vatrogasce pozvali su meštani kada su videli da gori kuća nesrećne žene.

24sedam/Goran Sivački
 

- Snežana Đuričić je žrtva, a Slavoljub joj je prerezao vrat. Ona ima i ubod u leđa. Jeremić je potom zapalio kuću i sebi pokušao da oduzme život u nameri da se zakolje - kaže komšinica nesrećne žene iz Rožanice, Mirjana Temelkoski, za 24sedam.

Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zapalio pomoćni objekat u Snežaninom dvorištu. On se, kako se zasad veruje, sakrio u jednu prostoriju u kojoj je, kako se sumnja, ubio Snežanu. Tu je boravio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko tri ujutru, i budući da je davao znake života, hitno je hospitalizovan.

Užas u Paraćinu

U naselju Čepure kod Paraćina policija je jutros pronašla dva beživotna tela. Kako saznajemo, radi se o muškarcu Vladi T. (52) i ženi A. Ž. (42).  Prema nepotvrđenim saznanjima, Vlada T. je navodno godinama vodio dvostruki život. Bio je u braku, a postojale su glasine da je imao ljubavnicu.

Prema rečima meštana Savca, spekuliše se da je navodni motiv da potegne oružje na nesrećnu ženu bio taj što ga je ona pre nekoliko dana ostavila, a on nije mogao sa tim da se pomiri.

- Više od deceniju nije mogao da ima decu, a onda su on i supruga posle 13 godina dobili sina. Vlada je držao poznati butik u centru Paraćina, a Aleksandra je radila kod njega - priča poznanik ubijenog para.

- Bili su u vezi  više od 10 godina. On nije hteo da se razvede, ali nije hteo ni da Aleksandru pusti da živi svoj život - pričaju meštani.

Beživotna tela pronašao je jutros rano u šumi, blizu Velike Morave, seoski riibar.

- Video je pored puta, kraj spomenika, beli auto i pred njega Vladino beživotno telo na kome je video i oružje, pištolj škorpion. Otišao je do prve prodavnice da pozove policiju. Kada su policajci stigli na lice mesta, u belom vozilu, za volanom, pronašli su telo ubijene Aleksandre, kojoj je Vlada pucao u glavu - kaže meštanin upoznat sa detaljima istrage.

Ubila se policajka

Pripadnica MUP-a izvršila je samoubistvo u Obrenovcu.

Kako nezvanično saznajemo, ubila se hicem iz službenog pištolja, a radila je u PU Vračar.

Okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija se ispituju.

Bacila se sa trećeg sprata

M. K. (40), koja se ovog jutra bacila sa trećeg sprata zgrade u kojoj je živela, sa petogodišnjim sinom u naručju, hospitalizovana je. Ona je nakon pada sa zgrade u Mirijevu, u Ulici Grke Jankesa, svesna i komunicira sa lekarima. Prema prvim nezvaničnim informacijama, ona nije životno ugrožena, a smeštena je na odeljenje intenzivne nege u UC.

Njen petogodišnji sin prebačen je na Institut za majku i dete.

24sedam/L.Đ.T.
 

- Ona ima obostrane frakture rebara, kukova i karlice. Pre nego što se odlučila na jezivi čin, popila je "bensedine" i alkohol u većoj količini - nezvanično se saznaje.

Kako prenose pojedini beogradski mediji, majka lekare nije pitala za zdravlje svog povređenog deteta, već se uporno raspituje za povrede svojih nogu, koje je slomila pri padu. Kako smo ranije pisali, majka je kobni čin najavljivala ranije, a to je potvrdio njen bivši suprug.

Prema rečima komšija nesrećne žene, ona osim dečaka ima i ćerku.

- Često se čula galama iz njenog stana, živela je sa dvoje dece, ćerkom  koja ide u šesti razred i sinom. Ćerka je bila bliža ocu i stalno se svađala sa majkom - navodi uplašena stanarka zgrade.

Poginuo motociklista

Teška saobraćajna nesreća dodgodila se danas na auto-putu Beograd - Šid, kod Aerodroma "Nikola Tesla", u kojoj je život izgubio motociklista.

Muškarac (35) je poginuo pri obaranju motocikla. Uviđaj je u toku, dok se saobraćaj odvija usporeno.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike