Osumnjičeni za ubistvo komšinice satima bio u njenoj kući: Krio se u špajzu, pa kada je ugledao policiju, prerezao sebi vrat?

13.05.2022

16:17

0

Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zapalio pomoćni objekat u njenom dvorištu

Osumnjičeni za ubistvo komšinice satima bio u njenoj kući: Krio se u špajzu, pa kada je ugledao policiju, prerezao sebi vrat?
rozanci-goran-sivacki-1 noz - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Pixabay

Slavoljub J. (62), nakon što je, kako se sumnja, nožem zaklao prvu komšinicu Snežanu Đ. (67) u njenoj porodičnoj kući u Barajevu, sakrio se u pomoćnoj prostoriji u koju se ulazi iz kuhinje i tu bio sve dok ga oko tri sata ujutru nisu pronašli policajci koji su radili uviđaj.

Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zapalio pomoćni objekat u Snežaninom dvorištu. Nakon toga on nije pobegao, niti je odmah pokušao da se ubije. On se, kako se zasada veruje, sakrio u prostoriju u kojoj je ubio Snežanu. Tu je bio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je i sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko tri časa ujutru. On je davao znake života i hitno je prevezen u bolnicu.

- Komšije su sinoć najpre videle da gori taj pomoćni objekat. Zvali su vatrogasce i Snežaninu porodicu, pokušavali i nju da dobiju na telefon, međutim, ona se nije javljala. Mislili su da je negde napolju, da pokušava sama da ugasi vatru. Međutim, kada su vatrogasci stigli i ugasili vatru, shvatili su da Snežane nigde nema. Tada su njeni rođaci i komšije ušli u kuću da je traže i u toj letnjoj kuhinji videli su njeno telo na podu - priča izvor.

Kako dalje navodi, izašli su napolje i odmah pozvali policiju, jer je Snežanino telo bilo u lokvi krvi.

- Imala je krv i na majici, krv je bila svuda oko nje, bilo je jasno da se nešto strašno dogodilo - priča on.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene, a policajci su ubrzo započeli uviđaj. Za to vreme niko nije znao ko je ubica. Tek nekoliko sati kasnije, kada su pokušali da uđu u tu drugu prostoriju, špajz, shvatili su da nešto pravi prepreku, da drži vrata.

- Kada su otvorili vrata, imali su šta da vide. Vrata je blokiralo Slavoljubovo telo. On je sebi prerezao vrat i krvario je dosta, ali je bio živ. Tu se verovatno skrivao neko vreme, a tek kasnije je odlučio da izvrši samoubistvo, jer da je sebi prerezao vrat odmah nakon što je nju ubio, i on bi odavno iskrvario - priča izvor.

O ubijenoj Snežani Đ. (67), učiteljici iz Barajeva, meštani imaju samo reči hvale i pitaju se kako je došlo do toga da joj presudi Slavko, čovek koji joj je dolazio u kuću i za koga su mislili da je dobronameran.

- Mislio sam da nije on, a sad mislim da to može svako da uradi... - kaže rođak sležući ramenima.

Koji je razlog zbog kog se Slavko odlučio da presudi Snežani, kaže, ne može ni da pretpostavi.

- Ma među njima nije bilo ničega, niti mislim da joj se udvarao. On je ceo život bio sam, nije takve afinitete pokazivao - kaže.

Snežana je bila, priča, majka i baka, divna žena i voljena učiteljica u školi u Beljini.

- Kćerke su obrazovane, dve su lekari, a jedna je profesorka. Pre mesec dana je dobila unuče, drugo je sad čekala, jer kćerka treba da porodi. Kako je njima i kako će ovo da podnesu... - zaključuje on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike