"Ovako nešto ima samo u horor filmovima": Sahranjen Srđan iz Zrenjanina, njegova supruga osumnjičena da ga je ubila, pa sekla testerom!

13.05.2022

16:34

0

Tereza P. (46) osumnjičena je da je izbola nožem supruga, a potom ga motornom testerom iskasapila

"Ovako nešto ima samo u horor filmovima": Sahranjen Srđan iz Zrenjanina, njegova supruga osumnjičena da ga je ubila, pa sekla testerom!
Srdjan Tereza Peric (2) - Copyright Printscreen/Facebook/Srdjan Tereza Peric

Srđan Perić (42) iz Zrenjanina, uz bolne jauke netešne majke Berte, sestre Jelene, rodbine, prijatelja i komšija danas je ispraćen na večni počinak. Niko nije mogao da zadrži suze dok su majčini jauci parali nebo. Nešto pre početka sahrane novinari su sreli Srđanovu tetku, pristiglu iz Hrvatske. Nije mogla da nađe reči kojima bi opisala tugu za Srđanom, ali i neutešnom sestrom Bertom:

Poletela je sestri i Jeleni u zagrljaj kad su slomljene od tuge došle ispred kapele. Direktno je kaže iz Hrvatske došla na zrenjaninsko Novo groblje:

- Ovako nešto ima samo u horor filmovima. Ne znam šta bih vam rekla. Jadan naš Srđan - bilo je sve što je rekla Srđanova tetka. Dok su ćutke čekali da počne sprovod i zaposleni na groblju potvrdili su da ovakav zločin ne pamti:

- Neshvatljivo. Da tako presudi mužu... Ovako jezivo ubistvo ne pamti se u Zrenjaninu i šire - saglasni su bili oni.

Podsetimo, zločin koji je prenerazio javnost, dogodio se u utorak uveče.

Tereza P. (46) osumnjičena je da je izbola nožem supruga, a potom ga motornom testerom iskasapila, i delove tela stavila u lonac. Osumnjičena za krivični delo teško ubistvo saslušana je u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu, nakon čega joj je određen pritvor:

- Objavljivanje opisa krivičnog dela, sadržaja odbrane osumnjičene ili bilo kog drugog detalja bi ugrozilo, omelo i otežalo vođenje predistražnog i istražnog postupka koji se vodi protiv osumnjičene. Iz tog razloga, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu neće pružati informacije takvog karaktera- navedeno je u saopštenju za javnost iz tužilaštva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike