Tragičan kraj zabranjene ljubavi u Paraćinu: Aleksandra htela da ostavi Vladu, on pobesneo pa ubio nju i sebe (FOTO/VIDEO)

13.05.2022

12:30

0

Beživotna tela pronašao je jutros rano u šumi, blizu Velike Morave, seoski riibar

Tragičan kraj zabranjene ljubavi u Paraćinu: Aleksandra htela da ostavi Vladu, on pobesneo pa ubio nju i sebe  (FOTO/VIDEO)
paracin ubistvo samoubistvo facebook - Copyright printscreen/Fejsbuk/Vladan Todorovic/A. Ž.

 

Jutros oko sedam sati u naselju Čepure u Paraćinu policija je pronašla dva tela. Kako se saznaje, radi se o muškarcu Vladi T. (52) i ženi Aleksandra Ž. (42).

- Policija je pronašla dva beživotna tela u okolini Paraćina. Uviđaj je u toku - rekli su za portal 24sedam iz MUP-a.

Prema daljim saznanjima našeg portala  Vlada T. je godinama vodio dvostruki život, imao je brak a sa Aleksandrom Ž. je bio u zabranjeno vezi.

- Više od deceniju nije mogao da ima decu i on i supruga su posle 13 godina dobili sina. Vlada je držao poznati butik u centru Paraćina, a Aleksandra je radila kod njega - priča poznanik ubijenog para.

Prema rečima meštana Savca ,motiv da ubica potegne oružje na Aleksandru je taj što ga je ona pre nekoliko dana ostavila ali on nije mogao sa tim da se pomiri.

  - Bili su u vezi, pričaju više id 10 godina. On nije hteo da se razvede, ali nije hteo ni da Aleksandru pusti da živi svoj život - pričaju meštani ispred lokalne prodavnice 

Beživotna tela pronašao je jutros rano u šumi, blizu Velike Morave, seoski riibar.

- Video je pored puta, kraj spomenika, beli auto i pred njega Vladino beživotno telo na kome je video i oružje, pištolj škorpion. Otišao je do prve prodavnice da pozove policiju koja je u  belom vozilu, za volanom pronašla i telo ubijene Aleksandre kojoj je Vlada pucao u glavu - kaže meštanin upoznat sa detaljima istrage.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike