"Mama je bila smirena, kuvala je delove tela, ja sam pozvao policiju": Ispovest sina Tereze koja je izmasakrirala supruga u Zrenjaninu!

12.05.2022

13:20

0

"Ona mi je rekla da želi da ga raskomada, da ne bi sve delove ostavila na isto mesto kako bi sakrila zločin", kaže Damir

"Mama je bila smirena, kuvala je delove tela, ja sam pozvao policiju": Ispovest sina Tereze koja je izmasakrirala supruga u Zrenjaninu!
24sedam/Katarina Mihajlović

Srđana Perića (42) svirepo je ubila supruga Tereza P. (46), a njen sin, Damir Lj. opisao je kako se sve odigralo.

Tereza je preksinoć, kako se sumnja, uspavala, a potom u snu izbola svog supruga, a kasnije njegovo telo isekla motornom testerom. Jeziv zločin koji se dogodio kod Zrenjanima prijavio je sin ubice Damir Lj. koga je prethodno pozvala maloletna sestra koja je bila u kući u trenutku masakra.

- Preživeo sam horor, kao i mlađa sestra. Mama je bila smirena, kuvala je delove tela, ja sam pozvao policiju rekao sam hoću da prijavim ubistvo moja majka je ubila očuha... Policajci su bili usplahireni - priča Damir, koji sa sestrom D. Lj. od 15 godina i ocem Miljaimom koga zovu Zoki, živi u kućerku na 500 metara od kuće, gde je Tereza mučki ubila supruga Srđana.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Sestra je rekla neće da je vidi jer ona više nije njena majka, ja imam pomešana osećanja otišao bih da je vidim sad da popričam sa njom - kaže Damir.

Tereza je, kako priča Damir, imala neki gnev prema Srđanu već duže vreme, on je dosta nervirao.

- Ona je živela loš život. Istinski njihov život znamo samo mi u porodici, iako komšije kažu da su se ljubili pre par dana. Ranije mu je zapalila krevet, izazvala požar, dosta je impulsivna i ekstremna u emocijama. Čak i neuračunljiva - ispričao je njen sin.

Damir tvrdi da je znao da je ona to planirala, a on i sestra ga nisu upozorili, jer to nisu shvatali ozbiljno.

- Uvek je volela da gleda morbidne stvari, nerešene misterije, psihološke trilere. Mislim da je nije bilo briga da li će da bude uhvaćena ili ne. Mislio sam da blefira. Nagovorio sam je da otvori vrata i video sam njegove noge na podu, ušao sam i video da mu fali parče noge. Bilo je krvi po zidovima, izgledalo je kao mleveno meso. Pokušao sam da budem pribran. Pričali smo pet do deset minuta o tome šta će da uradi sa telom. Ja sam igrao kao da sam na njenoj strani, da neću zvati policiju. Pitao sam je šta želi, šta dalje želi da uradi, ona mi je rekla da želi da ga raskomada, da ne bi sve delove ostavila na isto mesto kako bi sakrila zločin. Stavila je delove i u lonac - kazuje Damir.

I prema bivšem mužu, Damirovom ocu, bila je takva.

- Pravila je haos Srđanu, ležao je u zatvoru zbog nje mesec dana, palila mu je kuću, trovala ga, bacala telefone u vatru, bila je nepodnošljiva. On je čovek stvarno voleo, primio i njenu ćerku i mene, igrali smo šah - ispričao je Damir.

Bonus video

RINA

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti