Monstruozni plan da ubije muža Tereza skovala ranije: Trovala ga lekovima, palila mu krevet, pa ga ubila na svirep način! (FOTO/VIDEO)

11.05.2022

20:45

0

Masakru prisustvovala ćerka kojoj je ranije ispričala jeziv plan i pokazala joj najlon

Monstruozni plan da ubije muža Tereza skovala ranije: Trovala ga lekovima, palila mu krevet, pa ga ubila na svirep način! (FOTO/VIDEO)
24sedam/Katarina Mihajlović/Printscreen/Facebook/Srdjan Tereza Peric

Tereza P. (46), iz Zrenjanina, koja je osumnjičena da je nožem ubila supruga Srđana Perića (42), a zatim njegove delove tela sekla motornom testerom, prema kazivanju komšija i njene maloletne ćerke, pakleni plan da ubije muža smislila je mnogo ranije. 

- Mama je htela da ga se reši i rekla mi je da će da ga ubije, opisala mi je način na koji to planira da učini, a pokazala mi je i najlon koji je planirala da postavi tu - ispričala je novinarima petnaestogodišnja D. Lj., pred kojom se zločin i dogodio.

Devojčica je odjurila do kuće u kojoj živi sa ocem Miljajimom Lj., inače bivšim Terezinim suprugom sa kojim ima četvoro dece. Rekla mu je: "Mama je izbola Srđana", nakon čega je bivši suprug pozvao policiju, a devojčica je sa bratom otišla nazad u kuću strave. 

24sedam

O tome da je Tereza još ranije smislila da usmrti supruga ispričale su i njihove komšije. 

- Već je pokušavala da ga ubije. U kafu mu je sipala gomilu lekova, koje inače piju oboje, jer boluju od šizofrenije. Tada se nije budio više od 24 sata. Koliko znam, čak mu je jednom zapalila krevet. Često su se među njima čule svađe i razmirice. Ona je malo boravila u ovoj kući, a malo kod bivšeg supruga - ispričao je jedan od komšija, koji je zamolio da ostane anoniman.

Ubadala ga i dok je puzao

Osnovni razlog njihovih međusobnih sukoba bila je njena, po svemu sudeći, bolesna ljubomora. Njen bivši suprug kaže da je to bio razlog i njihovih razmirica. 

24sedam

- Davala mu je lekove, to je i sinoć uradila. Zaklala ga je u krevetu, pa je on puzao do dnevne sobe, a ona je nastavljala da ga ubada nožem po telu dok ga nije ubila. Sve to se dogodilo pred ćerkom, koja je plakala i bila potresena i koja je pozvala brata. Deci je dala po tabletu "bensedina" i isterala ih iz kuće, ali su već sve videla. On se meni hvalio da ima oštru motornu testeru. Zvao me je na pivo i družili smo se. A Tereza i ja smo bili u braku 28 godina. Nije tada bila lečena, posle je dobila "šifru". Radila je u servisu za pranje tepiha. I njega i mene je prijavljivala za nasilje. Obojicu nas je trpala u zatvor - ispričao je za 24sedam Miljajim Ljutić.

Srđan P., kako pričaju komšije, bio je u pritvoru mesec dana zbog nasilja u porodici. Te prijave, kako tvrde naši sagovornici, bile su lažne. Isto je činila i sa bivšim suprugom. 

Lažno prijavljivala nasilje?

Bivši suprug Tereze P. smatra da je ona zločin počinila zbog toga što je navodno Srđan prigovarao kad njena deca dođu kod njih i kad hoće nešto da pojedu. Davao joj je do znanja da su njena deca tu nepoželjna. 

24sedam

Svojoj maloletnoj ćerki, kad joj je ispričala monstruozni plan, rekla je da ne može više da ga gleda.

- Ona je radila i vredna je žena. On je bio lenj. Često su se svađali zbog njene ljubomore. Jaku svađu imali su i pre mesec dana. Od tada je pokušavala da ga ubije, ali ga je prijavljivala i za nasilje, iako njega znamo kao mirnog i nekog ko nije agresivan. Policija je stalno dolazila - priča jedan od komšija. 

Komšije kažu da su čule i da je odsekla njegov polni organ i testise i da ih je skuvala. Da li je to istina, potvrdiće ili demantovati dalja policijska istraga. 

Zločin je, kako svi pričaju, počinila svesno i hladnokrvno.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti