"Nije bio agresivan, ali su postojale nesuglasice između njih": Komšija u šoku nakon jezivog zločina u Zrenjaninu! (FOTO/VIDEO)

11.05.2022

10:30

0

Komšije kažu da je Srđan bio veoma korektan i da ni slutili nisu da se ovako nešto moglo desiti

"Nije bio agresivan, ali su postojale nesuglasice između njih": Komšija u šoku nakon jezivog zločina u Zrenjaninu! (FOTO/VIDEO)
Sagovornik (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U naselju Zeleno Polje kod Zrenjanjna u toku noći dogodio se stravičan zločin kada je, kako se sumnja, osumnjičena Tereza P. (46) nasmrt izbola Srđana Perić (42), a potom ga prema nezvaničnim informacijama isekla motornom testerom.

Na mestu događaja je zrenjaninska policija.

Komšije kažu da je Srđan bio veoma korektan i da ni slutili nisu da se ovako nešto moglo desiti.

- Srđan je stanovao ovde i znali smo ga kao komšiju. Kao komšija je bio miran, nije bio napadan i nije bio agresivan. Nju sam slabo poznavao. Čuo sam da su postojale nesuglasice između njih.  Sinoć nisam čuo ništa i sve nas je ovo zapanjilo. Nije mi palo na pamet da ovako nešto može da se dogodi. Iz medija sam saznao konkretne detalje, sinoć je sve bilo blokirano jer je bila policija. On dece nije imao. Viđali smo se skoro svakodnevno. Nije se ničim bavio, a živeo je od socijalne pomoći - kazao je komšija Mirjan Popov.

Podsetimo, kako javlja naš reporter, navodno, policija je tražila merdevine kako bi ušla u kuću. Osumnjičena Tereza P. je navodno u više navrata pokušavala da ubije muža stavljajući mu lekove u kafu i palila mu je krevet. Prema nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je osumnjičena žrtvi testerom  odsekla genitalije, a potom ih skuvala. Navodno, on je mesec dana bio u pritvoru zvog nasilja u porodici. Nemaju zajedničku decu.

Telo ubijenog odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija je radila uviđaj do kasno sinoć.

Konačan odgovor na pitanje šta je motiv ubistva trebalo bi da daju nadležni, nakon što istraga bude okončana. Zrenjaninska policija inače, uhapsila je T. P. (46) iz Zrenjanina, osumnjičenu da je usmrtila nožem četrdesetdvogodišnjeg supruga.

- Sumnja se da je ona sinoć u kući u Zrenjaninu usmrtila supruga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. T. P., koja je osumnjičena za krivično delo teško ubistvo, određeno je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju MUP-a - naveo je MUP.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike