Policija zaplenila snimke sa obližnjih zgrada: U toku potraga za ubicom Perenčevića!

11.05.2022

21:34

0

Sumnja se da je napadač imao pomagača

Policija zaplenila snimke sa obližnjih zgrada: U toku potraga za ubicom Perenčevića!
Luka Perenčević - Copyright Privatna arhiva 24sedam/Katarina Mihajlović

Za ubicom Luke Perenčevića (28) policija i dalje traga, a sa mesta zločina su zaplenjena dva automobila marke "tojota jaris" bele boje i "BMW 530" crne boje na dalju obradu.

Podsetimo, Perenčević je ubijen u ponedeljak u improvizovanoj teretani na Banjici, kada je u objekat ušao muškarac sa GLOVO torbom za dostavu hrane, u kojoj je sakrio pištolj sa prigušivačem.

U Perenčevića je ispaljeno šest hitaca, a jednim je pogođen u glavu. Uprkos brzoj reakciji prijatelja sa kojima se u tom trenutku nalazio u teretani, mladiću nije bilo spasa.

Prema najnovijim informacijama, policija je zatražila snimke sa kamera sa dve zgrade u Ulici Bulevara oslobođenja.

- Trenutno se veštače snimci koji su skinutu sa kamere koje su se nalazile na dve zgrade. Jedna od njih jeste ona u kojoj je živeo Perenčević. Na kameri se vidi kako visoki i mršav muškarac, obučen u tamno odelo sa kacigom na glavi i žutom torbom ulazi u bokserski klub. Nakon nekoliko minuta izlazi i beži sa mesta ubistva. Sumnjamo da je imao pomagača - kaže izvor blizak slučaju.

Prijatelji su potvrdili da nisu videli lice napadača.

- Nismo mu videli lice. Ušao je sa kacigom na glavi. Ništa nije rekao, već nas je sve pogledao. Prišao je Luki i izrešetao ga. Pištolj je izvadio iz torbe. Luku smo izneli napolje, ali nije davao znake života. Umro je pred nama. - ispričali su drugovi, dok o motivima napada ništa nisu znali da kažu inspektorima.

Perenčević je dovođen u vezu sa ubistvom iz 2020. godine kada je likvidiran Filip Lepojević (18), a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je ovo osveta za to ubistvo od pre dve godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike