Kraljevčanin osumnjičen za ubistvo vlasnika "Rituala" danas na saslušanju

06.05.2022

08:47

0

On je uhapšen juče u Kraljevu

Kraljevčanin osumnjičen za ubistvo vlasnika "Rituala" danas na saslušanju
luka žižić (3) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Kraljevčaninu Stefanu Milašinoviću (23), koji je juče uhapšen zbog sumnje da je 28. aprila u kafiću "Ritual" ubio vlasnika istog, Luku Žižića, određeno je zadržavanje do 48 sati.

On će danas biti priveden kod zamenika Tužioca na saslušanje. Prema nezvaničnim saznanjima dobio je advokata po službenoj dužnosti.

Podsetimo, Milašinović je 28. aprila kasno popodne obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i zapucao u njega.

Žižićev brat i prijatelji skočili su da ga biju, ali je ubica u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.

Milašinović je inače od ranije poznat policiji. Dela za koja je terećen su krađa, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neuračunljivost, teška telesna povreda, ugrožavanje sigurnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike