Milena radila u Nemačkoj da bi detetu obezbedila bolji život: Oglasila se drugarica nastradale Kragujevčanke - radovala se povratku kući!

02.05.2022

14:25

0

Autor: J.B.O.

Milena se vraćala sa kolegama iz Nemačke, kada je njihov automobil podleteo pod parkiran kamion, a nesrećna devojka ostala je na mestu mrtva

Milena radila u Nemačkoj da bi detetu obezbedila bolji život: Oglasila se drugarica nastradale Kragujevčanke - radovala se povratku kući!
Screenshot 2022-05-02 145425 - Copyright Fejsbuk/Milena M.

Milena M. (32), koja je poginula je u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, nedavno je proslavila svoj rođendan i radovala se povratku u Srbiju kako bi obišla svoju ćerku i majku.

Da podsetimo, Milena se vraćala sa kolegama iz Nemačke, kada je njihov automobil podleteo pod parkiran kamion, a nesrećna devojka ostala je na mestu mrtva.

Prijatelji nastradale Milene ispričali su da je ona otišla u Nemačku kako bi obezbedila bolji život za svoje dete.

- Ona je bila samohrana majka, ima ćerkicu koja je napunila 13 godina koju je čuvala baka, Milenina majka. Ona je otišla u inostranstvo da radi kako bi obezbedila što bolje uslove za njih dve, a sada je nastradala kad im je pošla u posetu - priča prijateljica i dodaje:

- Mene je sve ovo šokiralo, bile smo jako bliske i ne mogu da izbacim iz glave tragediju koja se dogodila. I dalje ne verujem da je nastradala i da je više nema. Par sati pre udesa na svom instagramu podelila je sliku iz automobila i pozadini se čuje muzika. Bila je srećna što ide kući.

Prijateljica je ispričala da je nastradala Milena nedavno proslavila svoj 32. rođendan.

- Koliko sam ja razumela, ona i njene kolege su razmišljali da li da dođu za Vaskrs ili Prvi maj. Pošto nisu imali dovoljno slobodnih dana, odlučili su da će ipak pomeriti putovanje, kako bi što duže bili ovde. Možda bi ona sada bila živa da su krenuli ranije, možda se sve ovo ne bi ni dogodilo - ispričala je potresena prijateljica.

Kako smo ranije pisali, do nesreće je došlo kada je automobil lozničkih registarskih oznaka podleteo pod kamion čačanskih tablica. U automobilu se nalazilo petoro ljudi koji su se iz Nemačke vraćali za Srbiju.

- Milena je sedela na mestu suvozača, a automobil je tom stranom podleteo pod kamion i ona je ostala na mestu mrtva. Njeno telo ostalo je zaglavljeno u olupini dok nisu dušli vatrogasci da ga izvade - ispričao je izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike