Auto udario dete kod Leskovca: Devojčica (5) potrčala da vidi tetku pa podletela pod kola

02.05.2022

11:56 >> 13:26

0

Nezgoda se dogodila oko 11 časova

Auto udario dete kod Leskovca: Devojčica (5) potrčala da vidi tetku pa podletela pod kola
24sedam/Katarina Mihajlović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Petogodišnja devojčica teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi u selu Manojlovcu, u okolini Leskovca. Ona je zadobila prelom butne kosti i manje hematome na glavi, a nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice transportovana je na Dečiju hirurgiju u Nišu.

- Dete je kod nas primljeno sa prelomom butne kosti i manjim hematomima po glavi, ali nije gubilo svest i relativno je u dobrom opštem stanju. Ono je nakon ukazane pomoći prevezeno na Dečiju hirurgiju u Nišu – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu, prenose Novsti.

Nezgoda se dogodila oko 11 časova kada je na devojčicu naleteo putnički automobil. Prema prvim informacijama dete je sa roditeljima bilo u gostima u ovom selu, a navodno je iznenada istrčalo na kolovoz.

- Ona je sa svojom porodicom došla u posetu tetki koja se udala u Manojlovce. Devojčica je uzbuđena što je došla izletela iz auta da što pre dođe do tetke i svoje braće i sestara - priča izvor za Kurir.

- U tom momentu nailazio je momak iz susednog sela, koji je sa suprugom išao u pravcu grada i devojčica je istrčala direktno isped njega. Mladić nije bio pijan i nije vozio brzo.

- Kada je video šta se dogodilo komšija je odmah izleteo iz dvorišta i zgrabio devojčicu i njenu porodicu, koja je bila u šoku od svega šta se desilo, i ubacio ih u automobil sve i uputio se u bolnicu - priča izvor.

Povređenu devojčicu su privatnim automobilom odmah povezli ka bolnici, a na tom putu preuzela je ekipa Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja koja im je stigla u susret.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike