Identifikovan bahati vozač koji je umalo pregazio ženu na pešačkom prelazu! (VIDEO)

02.05.2022

11:21

0

Vozač je išao iz smera Vidikovca, zaobilazeći kolonu automobila na punoj liniji. Sekunde su delile ove učesnike saobraćaja od tragedije

Identifikovan bahati vozač koji je umalo pregazio ženu na pešačkom prelazu! (VIDEO)
lisice5 - Copyright Pixabay

Vlasnik automobila marke "folksvagen" koji je u Ulici Kneza Višeslava na Vidikovcu proleteo pored žene na pešačkom prelazu, je identifikovan.

- Vlasnik kola je identifikovan, ali se sada utvrđuje ko je bio za volanom - rekao je za Telegraf sagovornik blizak istrazi.

Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak koji ledi krv u venama. Žena prelazi ulicu na pešačkom prelazu, telefonira, a vozač automobila marke "folksvagen" u Ulici Kneza Višeslava bukvalno je proleteo pored nje, milimetar je falio da je pokosi na mestu.

Podsetimo, scena je izazvala brojne komentare na mrežama. Dakle, bilo je onih koji su osuđivali ženu što je krenula da prelazi ulicu sa telefonom u ruci, ali je većinom postojao stav da je vozač najviše kriv u ovoj situaciji.

- Desno gleda, ali levo ne gleda, jer se prvi auto u koloni zaustavio, i svako normalan ne očekuje budalu sa te strane... I ona ima krivicu jer je zabranjena upotreba mobilnog na pešackom prelazu - glasio je jedan od komentara.

 

 

Vozač je išao iz smera Vidikovca, zaobilazeći kolonu automobila na punoj liniji. Sekunde su delile ove učesnike saobraćaja od tragedije. Usled šoka, što je "za dlaku" izbegla možda i smrtonosne povrede, žena se vratila nazad na trotoar.

Povodom tog slučaja oglasio se i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja. On je na svom Tviter nalogu objavio broj tablica automobila i istakao da vozač za prekršaj treba da dobije zatvorsku kaznu.

- Očekujem 60 dana zatvora plus sve ostalo po zakonu. U ovoj situaciji, da je petoro dece izašlo na putanju ovog siledžije, svo petoro bi poginulo - napomenuo je Okanović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike