"Deca čekaju ko siročad u kući": Sanju muž udarao sekirom u glavu, pa hteo da se obesi, oboje u teškom stanju!

28.03.2022

10:06

0

Ćerka koja je čim je videla šta se dešava izašla na ulicu i zapomagala: "Otac mi ubi majku" sprečila tragediju

"Deca čekaju ko siročad u kući": Sanju muž udarao sekirom u glavu, pa hteo da se obesi, oboje u teškom stanju!
Zvezdara nasilje u porodici - Copyright Profimedia 24sedam ATAImages/S.S.

Sanja P. koju je nevenčani suprug Goran S. u petak ujutru udario nekoliko puta sekirom u glavu nakon svađe u beogradskom naselju Zvezdara, prema rečima komšija je u teškom stanju i lekari se bore za njen život.

Podsetimo, Goran S. je u petak oko 8 sati ujutru nakon žustre rasprave sa suprugom sa kojom ima dvoje maloletne dece, uzeo sekiru i nekoliko puta je udario u potiljak, pa je nesrećna žena zadobila povrede glave i vrata. Kada je video šta je uradio Goran S. je pokušao da izvrši samoubistvo, ali ga je komšija spasio i on se od tada nalazi u teškom stanju.

24sedam
 

- Čuli smo da Sanja nije dobro. Ni on, đavo neka ga nosi, nije dobro. Eto, deca čekaju ko siročad u kući ko će pre umreti. Sramota da tako divna žena strada od idiota, koji je stalno maltretirao. Kad se sve dogodilo nismo znali da su imali probleme i da je tuče, ali posle smo mi komšije sklopili priču i prisećali se situacija i shvatili da je odavno bilo problema među njima - kažu žitelji ovog naselja.

Oni dodaju i da se ipak nadaju da će se Sanja P. izvući i ozdraviti.

- Nadamo se da će jadna žena biti dobro i da će doći svojoj deci, a on neka služi kaznu ili neka umre. Deci treba majka da ih vodi kroz život. Sad ih čuva Sanjina sestra koja je preuzela junački brigu o njima. Deca samo plaču i mole se bogu da im roditelji prežive - kažu komšije ove porodice.

Inače, da podsetimo, Goran S. kada je izudarao ženu sekirom u kući je bila i njihova ćerka (17) koja je čim je videla šta se dešava izašla na ulicu i zapomagala: "Otac mi ubi majku" i tada su se komšije skupile i uspele da spreče veću tragediju. Sanja P. je zatim sva krvava izašla iz dvorišta, a komšije su joj dale plastičnu stolicu da sedne na sred ulice. Goran S. je zatim pokušao da se obesi i oboje su prevezeni kolima Hitne pomoći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike