"Trudnu me udarao pesnicom u glavu, jurio pištoljem i pretio nožem": "Zemunac" Slađan davio bivšu suprugu!

08.02.2022

09:40

0

Suđenje juče odloženo jer je optuženi Slađan Konstantinović kasnio u Drugi osnovni sud

"Trudnu me udarao pesnicom u glavu, jurio pištoljem i pretio nožem": "Zemunac" Slađan davio bivšu suprugu!
Copyright MUP Srbije

Slađanu Konstantinoviću, bratu nestalog pripadnika "zemunskog klana" Ninoslava Konstantinovića, juče je pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu odloženo suđenje za porodično nasilje nad bivšom suprugom Miljanom Konstantinović.

Brat "zemunca" optužen je da je 9. novembra 2020. davio svoju bivšu suprugu Miljanu u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu u Beogradu.

- Glavni pretres se odlaže, jer kasni optuženi - rekla je sudija i zakazala sledeće ročište za mart. Branjenica Konstantinovića istakla je da se njen klijent „zaglavio u saobraćaju“.

Miljana Konstantinović, koja je juče bila u Palati pravde kaže da je tokom braka preživela pakao. Sa Slađanom je bila u braku do jula 2018. godine. Za 17 godina braka dobili su četvoro dece, od kojih je troje maloletno.

- On je našao drugu ženu, tražio razvod i ja sam pristala. Ali nije imao gde da ode, pa smo nastavili da živimo u istom stanu na Voždovcu, ali nismo bili par. Tokom braka sam trpela nasilje. Prvi put sam ga prijavila 2016, kada me je trudnu udario pesnicom u glavu. Jednom me je jurio pištoljem oko trpezarijskog stola. Pred decom mi je pretio kuhinjskim nožem. Svega je tu bilo - priseća se Miljana nemilih scena.

Tražio pištolj, pasoš i ikonu

Ona kaže da je uvek bilo problema među njima

- Slađan je tog 9. novembra 2020. spavao ceo dan i nakon što je ustao u 18 sati, počeo je pred detetom da mi govori: „K**vetino, j**aću ti majku“ i insistirao da moram da mu do ujutru vratim pištolj, pasoš i ikonu. Međutim, kad sam mu rekla da ne znam o čemu priča, on je počeo da mi uvrće levu ruku - priča žena.

Ona tvrdi i da je Slađan tada „naskočio na nju“ i da je bio "razjaren kao bik".

- Bacio me je na krevet, na leđa i desnom rukom počeo da me davi. Opirala sam se, ali mislila sam da mi je došao kraj. Počela sam da gubim dah, a on je shvatio da će me ubiti, pa me je pustio i izašao iz sobe. Sve vreme me je psovao. Svojim kolima sam otišla u Urgentni centar. Pregledi su trajali do kasno u noć i imala sam hematome i jedno vreme sam nosila kragnu oko vrata - kaže Miljana.

Hapšen sa Stolićem

Bivša supruga Konstantinovića navodi da je sutradan otišla u policiju i prijavila nasilje. Kaže da je osetila da se sprema problem i otišla sa decom. Od tada, kako tvrdi, on nije bio nasilna prema njoj.

Slađan Konstantinović prethodnih meseci bio je u žiži javnosti jer je u septembru prošle godine bio uhapšen zbog pokušaja otimanja restorana u okolini Požarevca, i to zajedno s Božidarom Stolićem, suspendovanim inspektorom SBPOK, kome se sudi zbog odavanja informacija klanu Veljka Belivuka, kao i jednim pripadnikom BIA.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike