Zoran Marjanović neutešan zbog smrti majke: Uplakan ispratio Zoricu na večni počinak

23.04.2022

12:51 >> 13:00

0

Autor: 24sedam

Zoran i njegov brat su nemo išli iza vozila koje je Zoricu vodilo na večni počinak, ka grobnici u kojoj počiva njen suprug Vladimir

Zoran Marjanović neutešan zbog smrti majke: Uplakan ispratio Zoricu na večni počinak
marjanovic_sest_godina_02042022_0007 - Copyright M.M./ATAImages

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, koja je preminula od posledica moždanog udara sahranjena je danas na borčanskom groblju Zbeg pored svog muža Vladimira.

Zoricu su na večni počinak došli da isprate porodica i prijatelji, a Zoran, koji je pre šest meseci izgubio oca, nije mogao da sakrije tugu zbog majčine smrti.

Zoran je stajao kraj svog brata u kapeli i svako malo bi sklopio oči da bi zadržao suze, dok je njegov Miloš skrivao pogled iza zatamnjenih naočara.

Nakon opela, tiha povorka je krenula. Zoran i njegov brat su nemo išli iza vozila koje je Zoricu vodilo na večni počinak, ka grobnici u kojoj počiva njen suprug Vladimir.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Kako je Zoran Marjanović ranije rekao, Zorica je neposredno pre smrti od posledica moždanog udara izgubila moć govora.

- Vodili smo je na skener glave i infuzije pošto nije više mogla da jede, ali ništa nije vredelo. Srce je samo stalo i prestala je da diše. Namučila se ove dve godine Bože sačuvaj - rekao je potreseni Zoran dodajući da su lekari u Urgentnom po viđenju snimka i njenog stanja poručili da ne bi bilo svrhe da se njegova majka hospitalizuje. Zorica je preminula u svojoj kući.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike