Umiru svi koji su sa njim bili bliski: Da li zla kob prati Zorana Marjanovića?

22.04.2022

18:45

0

Autor: 24sedam

Porodica Marjanović je dospela u žižu javnosti 2016. godine posle ubistva Zoranove supruge Jelene

Umiru svi koji su sa njim bili bliski: Da li zla kob prati Zorana Marjanovića?
Zoran Marjanović (1) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u okruženju njenog supruga Zorana Marjanovića preminulo je nekoliko osoba, a sada je ostao bez majke Zorice Marjanović, koja je preminula od posledica moždanog udara. Naime, ona će biti sahranjena u subotu na groblju Zbeg u Borči pored svog supruga Vladimira.

Zoran Marjanović rekao je za medije da je njegova majka pre dva dana doživela moždani udar.

- Pre dva dana je od posledica moždanog udara izgubila moć govora. Vodili smo je na skener glave i infuzije pošto nije više mogla da jede, ali ništa nije vredelo. Srce je samo stalo i prestala je da diše. Namučila se ove dve godine Bože sačuvaj. Stresovi, samo stresovi - rekao je Zoran.

Takođe, pre šeset meseci Zoranu je umro otac Vladimir.

ATAImages
 

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je ranije Zoran Marjanović.

Inače, Vladimir je 2015. godine doživeo prvi infarkt i tada mu je urađen stent. Njemu je tada konstatovano veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

Takođe, on je 2017. godine iskoristio svoje pravo i odbio da svedoči protiv svog najužeg člana porodice, a isto je učinio i Zoranov brat Miloš Marjanović. Vladimir je svojevremeno govorio da ga je pogodila smrt snaje i to što su se Marjanovići našli na udaru javnosti. Izuzetno teško mu je, kako je navodio, pao i Zoranov boravak u pritvoru. U tom periodu želeo je da porodicu održi na okupu. Međutim, u tome nije uspeo.

Crni niz tragedija

- Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, Jelenina mama. Ona je dugo bila bolesna, ali joj se stanje pogoršalo kada je ostala bez ćerke. Posle ubistva umro je i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina. Spekulisalo se da mu je bio i obezbeđenje, ali to nikada nije dokazano. Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina.

Takođe, umrla je i Rada Matić (41), poznatija kao Rada iz Beča, koja je mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović postala izuzetno bliska s njenim suprugom Zoranom.Ona je umrla od moždanog udara.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Rada je postala poznata 2016. godine, samo mesec dana posle brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, kada su isplivale lascivne poruke koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem.

Inače, porodica Marjanović je dospela u žižu javnosti 2016. godine posle ubistva Zoranove supruge Jelene. Zoran je optužen za to ubistvo i suđenje je u toku.

Zoran Marjanović proveo je u pritvoru 10 meseci, nakon čega je u julu 2018. godine pušten da se brani sa slobode. Za to vreme protiv njega je tužilaštvo podiglo dve optužnice od kojih je svaka vraćena na dopunu radi "boljeg razjašnjenja stanja stvari".

Optužnica koja je potvrđena, podignuta je osam meseci nakon njegovog puštanja na slobodu, u aprilu 2019. godine. Pet meseci kasnije, 11. septembra 2019. godine održano je pripremno ročište na koje je Marjanović došao sa slobode.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike