Lozničanka koja je presudila sebi bila nesrećno zaljubljena: Volela oženjenog, a ostavila mu i poruku u oproštajnom pismu!

19.04.2022

15:23

0

Prijatelji D. P. koja je presudila sebi tvrde da je i ranije pokušavala da se ubije zbog nesrećne ljubavi

Lozničanka koja je presudila sebi bila nesrećno zaljubljena: Volela oženjenog, a ostavila mu i poruku u oproštajnom pismu!
pretres kica dzonic policija foto sivacki (11) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Prijatelji devojke D. P. (30), koja je u nedelju uveče presudila sebi skokm sa šestog sprata zgrade u Loznici, kažu da je ona bila jako nesrećna u ljubavi.

Prema njihovim rečima, ona je i ranije pokušavala da se ubije.

- Mnogo je patila, bila je zaljubljena u jednog čoveka osam godina. Upoznali su se, počeli da provode vreme zajedno, ali on njoj nije rekao da je oženjen. Od tada kreće njena agonija. Svi su znali za njenu priču. Nije hteo da ostavi ženu i porodicu zbog nje, ali nije hteo ni nju da pusti, a u međuvremenu je ima afere i sa drugim ženama. Gajila je nadu da će nekada živeti zajedno. Već jednom je pokušala sebi da naudi, ali su tada uspeli da je spasu. Nažalost, ovaj put je uspela u svojoj namer - rekli su za medije njeni poznanici.

Jedan prijatelj nastradale devojke kaže da ona od tog muškarca nije mogla normalno da živi.

- Možda se on plašio da ona ne ispriča njegovoj ženi za njih dvoje. Nije smela nikuda da ide i sve joj je branio. Ona ga je volela, ali ona je njemu samo bila afera. U oproštajnom pismu ostavila mu je  poruku. Puno je radila da bi se sklonila i da ne bi više sa njim komunicirala. Povlačila se u sebe, a taj posao joj je bio jedino što je stvarno imala, u njemu je pronalazila spas, počela je kao radnica, a od skoro je preuzela biznis - priča njen prijatelj.

Podsetimo, lozničkoj policiji prijavljeno je da je ženska osoba skočila sa zgrade u centru grada, njihova patrola i ekipa Hitne pomoći stigla je izuzetno brzo na mesto događaja, ali joj spasa nije bilo.

U stanu u kom je živela kao podstanar bila je sama, a na njenom telu nije bilo tragova nasilja, kako je objasnio izvor Kurira, pa sve ukazuje na to da je sama sebi oduzela život, a tome u prilog ide i što je ostavila telefon i oproštajno pismo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike