Hrkalovićki se vidi nanogvica: Prošla pored novinara i ušla u Specijalni sud! (FOTO/VIDEO)

07.04.2022

14:20

1

Na optuženičkoj klupi sa Hrkalović su još dvojica bivših policajaca koji se takođe brane sa slobode

Hrkalovićki se vidi nanogvica: Prošla pored novinara i ušla u Specijalni sud! (FOTO/VIDEO)
24sedam/Katarina Mihajlović

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović je došla u Specijalni sud iz kućnog pritvora, koji joj je određen uz elektronski nadzor, kao zamena za pritvor u kojem je bila do kraja decebra.

Kako je prilazila sudu, koračala je ka fotoreporterima i novinarima kojima je rekla: "Dobar dan", a na levoj nozi joj se videla nanogvica.

Na optuženičkoj klupi sa Hrkalović su još dvojica bivših policajaca koji se takođe brane sa slobode.

Detaljnu odbranu iznela je u nastavku suđenja po okončanju uvodnih reči.

Sa njom su optuženi bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić. Dejan Milenković Bagzi je upravo stigao u Specijalni sud.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Optužnim predlogom Tužilaštva za organizovani kriminal Hrkalovićka se tereti zbog dva krivična dela trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo tražilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina.

24sedam

Podsetimo, Hrkalovićka se tereti da je naložila načelniku Milenkoviću da ne postupi odmah po nalozima sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu i postupajućeg tužioca, koji su tražili da im se dostavi automatska obrada mobilnog telefona Veljka Belivuka, u to vreme okrivljenog za ubistvo Vlastimira Miloševica 30. januara 2017. u Beogradu.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti