Podignuta optužnica protiv Gorana i Stefana Džonića: Terete se za trostruko ubistvo porodice Đokić!

07.04.2022

10:48

0

Autor: Maja Kostić

Početkom marta iz pritvora su puštena braća Aleksandar i Kostadin Milošević, kao i Džonićev sin Milan

Podignuta optužnica protiv Gorana i Stefana Džonića: Terete se za trostruko ubistvo porodice Đokić!
Goran Džonić stupio u štrajk glađu u zatvoru - Copyright Foto: 24sedam/Facebook/Printscreen

Viši sud u Nišu podigao je optužnicu protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana zbog sumnje da su krajem septembra prošle godine počinili trostruko ubistvo u Moravcu kod Aleksinca.

Podsetimo, početkom marta iz pritvora su puštena braća Aleksandar i Kostadin Milošević, kao i Džonićev sin Milan koji su se takođe sumnjičili za ubistvo vlasnika menjačnice Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije jer je ustanovljeno da nema dokaza da su učinili delo za koje su terećeni.

Podsetimo, porodica Đokić ubijena je u noći između 26. i 27. septembra prošle godine u ataru sela Moravac a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Zbog sumnje da su učestvovali u njihovoj likvidaciji uhapšen je Goran Džonić ali i njegovi sinovi i njihove komšije koje je Džonić označio kao izvršioce kako bi sebe opravdao. Sve ukazuje da je Goran rođake pobio da bi ih opljačkao jer je novac za koji se sumnja da je ukraden iz njihovog automobila, pronađen u garaži i na imanju njegovog sina Stefana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike