Zna se čije hapšenje je trebalo da bude sledeće - posle Malešića na listi bio i ovaj načelnik?!

05.04.2022

12:38

0

Da je ova akcija temeljno pripremana govori i svedočenje Božidara Stolića

Zna se čije hapšenje je trebalo da bude sledeće - posle Malešića na listi bio i ovaj načelnik?!
ninoslav cmolic - Copyright Slika ekrana/Jutjub/ MUP Republike Srbije

Načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić sledeći je na udaru, posle Slobodana Malešića, navodi se u tekstu na portalu "Republika".

Načelnik novosadske policije Slobodan Malešić priveden je zbog optužbi za navodnu "trgovinu uticajem", a isti scenario pripremao se i za Cmolića.

Snimak ekrana/TV Pink
Slobodan Malešić

Kako pomenuti portal piše MUP je spremao i hapšenje Cmolića, a razlog je kao i u slučaju Malešića isti - jer je važio za jednog od kandidata za direktora policije.

Služba unutrašnje kontrole MUP je protiv njega vodila akciju pod operativnim kodom Roma, s ciljem da se i on uhapsi i time degradira i skloni s puta onima koji bi da izguraju svog kandidata za novog direktora policije.

Da je ova akcija temeljno pripremana govori i svedočenje Božidara Stolića, bivšeg inspektora SBPOK kome se sudi za pripadnost kriminalnoj grupi Velje Nevolje kome je odavao poverljive informacije i pre i posle hapšenja ove bande.

Ovaj "kredibilni svedok" je na suđenju optužio Cmolića da stoji iza njegovog hapšenja i da je bio desna ruka Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP.

Očigledno je Stolić bio instruisan da tako govori, a sve u cilju diskreditacije, a potom i hapšenja Cmolića, piše portal "Republika".

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Republika

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike