Rađenova devojka puštena iz Urgentnog: Ima vidljive povrede na licu, policija traga za bivšim vaterpolistom!

01.04.2022

10:43

0

On ju je navodno pretukao u ranim jutarnjim časovima

Rađenova devojka puštena iz Urgentnog: Ima vidljive povrede na licu, policija traga za bivšim vaterpolistom!
radjen ristic_08122021_0042 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Policija traga za bivšim vaterpolistom Nikolom Rađenom zbog sumnje da je jutros pretukao svoju devojku pevačicu Milicu R. (30).

Podsećamo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros navodno nasilje nakon što je Milica došla i požalila joj se da ju je Rađen pretukao.

Kako Blic saznaje, ona ima vidljive povrede ispod levog oka i posekotin donje usne. Nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovano je da nema prelome.

Rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako je rekla naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

- Pevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i da pije lekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da oseti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi lekaru - kaže izvor.

Oni su inače u emotivnoj vezi već nekoliko godina. Rađen nije pronađen na adresi koju je pevačica dala i policija traga za njim kako bi ga saslušala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike