"Pretio mi da će me ubiti i zaklati svakog ko priđe našem detetu": Supruga direktora Centra za socijalni rad iznela jezive detalje!

09.02.2022

12:11

0

Supruga je izjavila da je i u ranijem periodu trpela psihičko i fizičko nasilje

"Pretio mi da će me ubiti i zaklati svakog ko priđe našem detetu": Supruga direktora Centra za socijalni rad iznela jezive detalje!
danijel zivanovic vg fejs 55 - Copyright Profimedia/Facebook/Danijel Zivanovic

U Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu saslušani su supruga, tašta i šurak Danijela Živanovića v.d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu.

Naime, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu saslušani su svedoci oštećeni (supruga, tašta i šurak) i nisu se pridružili krivičnom gonjenju osumnjičenog Danijela Živanovića, već su njegovu krivičnu odgovornost ostavili tužilaštvu na ocenu.

Nisu istakli imovinsko-pravni zahtev, a tražili su da se prema osumnjičenom izrekne mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenima u maksimalnom trajanju od 3 godine.

Supruga je izjavila da je i u ranijem periodu trpela psihičko i fizičko nasilje, ali nije htela da prijavi jer joj je suprug direktor Centra za socijalni rad i nadala se takođe da će se njen suprug promeniti.

- Tog dana, 31.01.2022. mu je rekla da želi da ga napusti zbog verbalne rasprave od prethodnog dana oko porodičnih odnosa, posle toga, kada mu je rekla da će da ga napusti, osumnjičeni je počeo da galami, vređa je i preti joj da će je ubiti i da će zaklati svakog ko bude prišao njegovom detetu. Rukom ju je stezao za ruku i više puta rukom udario u rame, od čega ima hematom. Taj razgovor tj. raspravu je snimila mobilnim telefonom da bi dobila podršku svoje porodice tj. roditelja zato što joj kada im se u ranijem periodu žalila da trpi nasilje, nisu poverovali. Snimak nije priložila tužilaštvu - kaže izvor,piše Kurir.

Tašta je izjavila da je pošto je od kćerke dobila snimak, odlučila da popodne dođe i razgovara sa zetom zbog njegovog ponašanja i da im pomogne da reše porodične probleme.

- Кada je došla u zetovljevu kuću, osumnjičeni ju je vređao, psovao i terao iz kuće, a zatim je udario otvorenom šakom u predelu desne strane glave. Posle pregleda u zdravstvenoj ustanovi utvrđeno je da nema vidljivih povreda.

Šurak je izjavio da je zajedno sa devojkom svojim autom dovezao majku, nije se mešao u razgovor majke i zeta, a kada je osumnjičeni udario taštu (to jest majku svedoka), tada je zet i njega udario stisnutom pesnicom u bradu. Počeo je da beži iz kuće sa devojkom, ali ga je osumnjičeni sustigao i pesnicom udario u teme, uhvatio ga za jaknu da bi ga oborio, oštećeni se otrgao. Zatim su svo troje oštećenih otišli autom u policiju i prijavili događaj, a posle 10-tak minuta je u policiju došao sa sve detetom i osumnjičeni.

Oštećena je izjavila i da će da se razvede.

OJT će doneti odluku o podnošenju optužnog akta, s obzirom na to da je osumnjičeni u pritvoru u trajanju do 30 dana, a koji mu je određen od strane sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike