"Imala sam tri sekunde da spasem sebi život": Ispovest Kruševljanke koja je uspela da preživi kad ih je njen suprug digao u vazduh!

28.03.2022

19:31

0

Izlive besa pokazivao i prema njenoj deci iz prvog braka

"Imala sam tri sekunde da spasem sebi život": Ispovest Kruševljanke koja je uspela da preživi kad ih je njen suprug digao u vazduh!
Sasa Nedeljkovic - Copyright Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic

Violeta Petković Nedeljković uspela je da izbegne smrt kada je njen muž Saša Nedeljković, u želji da ubije sebe i nju, aktivirao ručnu bombu u automobilu u kome su sedeli u nedelju 20. marta.

- Ja sam samo čula da je nešto caknulo i ja sam pretpostaviljala sam da je to aktivirana bomba. Znači u momentu, u te tri sekunde, koje sam imala da spasem život, ja sam upalila taster na autu da se oključa, otvorila vrata i smuljila se ispod auta i bomba se aktivirala - rekla je Violeta Petković Nedeljković.

Nakon Violetinog povratka iz treće smene, muž ju je zamolio da odu do mesta Kisele Vode nedaleko od Kruševca. Ona je pristala ne sluteći, da će posle stravičnih udaraca, koje je dobila, biti oči u oči sa smrću. Dok joj je krv lila iz nosa i usta, on joj je zadavao sve veće udarce verujući da će dobiti priznanje.

- Ne postoji prevara, ne postoji ništa. On je mene i dalje udarao u predelu glave u predelu nosa. Videla ga više nisam jer sam držala taj peškir preko glave. Do kraja događaja ja njega videla nisam - ispričala je Violeta.

Violeta i Saša u braku su bili četiri, a u vezi dve godine. Pre stupanja u brak sa Violetom, Saša je zlostavljao i bivšu suprugu. Često je pričao kako je svojim očima video da ga je tadašnja supruga prevarila, zbog čega je hteo da je baci sa terase. U Violetinom slučaju, račun za dve kafe za poneti sa pumpe, koji je ostao u autu probudio je sumnju u Saši da ga i sadašnja supruga vara.

- To što je on uradio, možda mu se vraćale te slike pošto mi je dosta pričao o svojoj bivšoj ženi to što je preživeo sa njom. To ja znam iz njegove priče...da ga žena isto mnogo puta varala i da on to kao ne bi preživeo i drugi put da mu se desi - kaže Violeta.

Izlive besa Saša je pokazivao i u odnosu prema Violetnoj deci iz prvog braka, a nakon što bi decu pretukao, izvinjavao se pod izgovorom da je bio uznemiren u tim trenucima.

Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic
 

- Nekad izlivi besa, ali to ne na mene već na moju decu. Možda nekad neka sitnica ga toliko izbervira, što ja pomislim da nije normalno da on ovoliko pukneš - rekla je Violeta.

Afinitet prema oružju nikad nije pokazivao, ali po dolasku sa ratišta devedesetih Saša je imao problema sa psihičkim zdravljem za šta postoje i psihijatrijski nalazi, koje Violeta i dan danas čuva. Kako i sama kaže, vreme se ne može vratiti, ali teško je prihvatiti ovu činjenicu, pogotovo kada je reč o nekome koga volimo.

- On je bio divan čovek inače prema meni. Ništa drugo ne bi promenila. Mnogo je teško kada se ljudi sastavljaju koji imaju već prethodne brakove, koji imaju prethodnu deci iz tih prvih brakova. Mnogo treba tolerancije i mnogo treba poverenja - ispričala je Violeta.

Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic
 

Sve je više vukova u jagnjećoj koži zato pre nego što se odlučite za zajednički život sa nekim tri puta merite, jednom secite.

- Kad si zaljubljen u trenutku ne vidiš sve, moraš da vidiš jer iza ljubavi mnogo toga ima. Ponašanje u porodici, prema ukućanima, prema deci, prema njegovim roditeljima, prema životinjama. Sve to ako je čovek agresivan on će da pokaže, nervozu će da pokaže odmah treba to da se uvidi. Ja posle ovakvog iskustva sve to vidim, a tad nisam mogla - ispričala je u svojoj ispovesti Violeta Petković Nedeljković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike