"Moramo da odemo u smrt zajedno, ne boj se!": Saša izgovorio jezivu rečenicu pre aktiviranja bombe u Čitluku! (FOTO)

20.03.2022

16:04

0

Njih dvoje su, kako kažu izvori bliski istrazi, u braku četiri godine, a poznaju se pet, priča se da je ljubomora razlog

"Moramo da odemo u smrt zajedno, ne boj se!": Saša izgovorio jezivu rečenicu pre aktiviranja bombe u Čitluku! (FOTO)
Sasa Nedeljkovic 1 - Copyright Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic

Saša Nedeljković (52) iz Kruševca, koji je presudio sebi, jutros oko 10 sati, nakon što je u putničkom vozilu “sitroen” aktivirao ručnu bombu bio je mnogo ljubomoran. Supruga,V. N. (48), koja je čudom preživela eksploziju tako što je,u zadnji čas,uspela da se spase, radila je kao kuvarica.

Vredna žena došla je jutros iz treće smene, a muž je čekao.

Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic
 

Njih dvoje su, kako kažu izvori bliski istrazi, u braku četiri godine, a poznaju se pet, priča se da je ljubomora razlog celoj ovoj nesreći. Sačekao je ženu da dođe s posla, gde radi kao kuvarica, potom je rekao da se provozaju njenim kolima. Ona je vozila, a on bio na mestu suvozača. U tim kolima je tukao, ona je bila krvava, a usput su, videli i taksistu. Pretio je da će ih ubiti, izvadio bombu i aktivirao.

V. N. je pokušala da ga odgovori, ali, na žalost, njen muž je nije poslušao.

- Počeo je prvo da je udara po glavi, a onda je u jednom trenutku zaključao vrata, izvadio bombu - kaže sestra V. P. - Pokušala je da ga smiri, ali on je samo rekao "moramo zajedno da odemo u smrt, ne boj se". U nekom trenutku, uspela je da se iskobelja otvori vrata i pobegne pre nego što je bomba eksplodirala.

Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic
 

Cela leva strana tela bila mu je razneta. Lekari nisu uspeli da ga spasu. Sestra misli da je motiv cele tragedije velika zetova ljubomora. Pre oko godinu dana prokomentarisao je da bi “ubio i bivšu ženu da ju je zatekao kada je bila da poseti njihovu decu”.

- Pre par dana je rekao “sestra će da ti ostane udovica - prisetila se potresena sestra, dodajući da je zet burno reagovao kada je prethodno našao račun za kafu na kojoj je sestra samo bila sa svojom prijateljicom.

Printscreen/RTK
 

Sestra je, prirodno, pomislila da ga muči njegovo zdravlje.

U porodici kažu da je nastradao Kruševljanin imao ugrađene stentove, bio je srčani bolesnik, često u depresiji, preživeo je ratište.

- Njega malo ko znao u Čitluku, jer je bio na mirazu - kažu nam meštani Čitluka. - Njenu porodicu znamo,stvarno su fini ljudi. Tragedija šta se desilo. Ona je baš vredna. Bog je pogledao, pa je ostala živa!

Istragu vodi Više javno tužilaštvo. Naložena je  obdukcija tela nastradalog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike