Najnoviji detalji porodične tragedije na Paliluli: Osumnjičeni za ubistvo majke dan pre zločina je bacio na pod?

25.03.2022

16:46 >> 15:50

0

Autor: 24sedam

ločin koji je uplašio stanare u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli dogodio se u utorak uveče

Najnoviji detalji porodične tragedije na Paliluli: Osumnjičeni za ubistvo majke dan pre zločina je bacio na pod?
ubistvo palilula (2) - Copyright 24sedam

Davor Prica (55) osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu u stanu na Paliluli, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom jer se tereti za teško ubistvo. Osumnjičeni se pred tužiocem branio ćutanjem, a prema nezvaničnim informacijama, policija je pre zločina bila u stanu pokojne starice, po prijavi za nasilje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se osumnjičenom Prici odredi pritvor, te saopštilo da će u toku daljeg postupka ispitati svedoke i obaviti dalja veštačenja. Zločin koji je uplašio stanare u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli dogodio se u utorak uveče u stanu u kom je nesrećna žena živela sa nepokretnim mužem koji je u trenutku ubistva bio u stanu, a povremeno im je dolazio sin.

Prema navodima beogradskih medija, poznanica ove porodice je navodno ispričala da je veče pre zločina u stanu porodice Prica bila policija.

- Ona je tada rekla da joj je sin psihički bolestan i da je bacio na pod. Policija nije privela takvu osobu, a zatim se desilo krvoproliće -  kaže izvor upoznat sa dešavanjima u ovoj porodici.

Stanari ove višespratice su u šoku zbog tragedije koja se dogodila.

- U ovoj zgradi ima dosta podstanara, ali ja sam jedan od ljudi koji su se prvi doselili i dobili ovde stan, tako da znam kada je porodica Prica došla iz Nemačke. To je bilo pre sedam, osam godina. Pre toga je u tom stanu živeo Davor i znam da je često pravio žurke, ali većih problema nije bilo. Onda su se doselili njegovi roditelji, a njemu su kupili stan u Mirijevu u kome je živeo. Oni su doživeli strašnu tragediju pre desetak godina, izgubili su ćerku i Katarina je sve vreme nosila crninu. Nije mogla da se oporavi od tog šoka. Istovremeno je brinula o mužu koji je bolestan i u invalidskim kolicima i ne znam ko će sada o njemu da vodi računa, jer je ostao sam. O njoj mogu samo da kažem sve najlepše, ovde ima dosta čudnih ljudi, ali ona je bila divna. Uvek je bila ljubazna -  kazao je stanar zgrade.

Dodao je, da je ubijenu ženu često viđao kod zgrade jer je imala baštu sa cevećem koju je sređivala.

- Jedno vreme je čak napravila bašticu sa cvećem. Davora sam video da dolazi ponekad u posetu i uvek je na leđima nosio ranac. I on je bio vaspitan, sećam se poslednji put mi je pridržao vrata od zgrade kada sam ulazio - kaže komšija iz višespratnice u kojoj se dogodio zločin.

Vrata stana u kojem je ubijena Katarina su zapečaćena. Kako se moglo čuti na licu mesta, Davor je svojoj majci prerezao vrat nožem, a policija je pronašla oružje.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike