Jezive sudbine žena obeležile život osumnjičenog za ubistvo: Ubio onu koja ga je rodila, a njegova sestra i devojka skončale tragično!

23.03.2022

14:07

1

Komšije su viđale Katarinu kako hrani pse pored zgrade i često je znala da kaže: "Blago vama, vi hranite unučiće, a ja kučiće"

Jezive sudbine žena obeležile život osumnjičenog za ubistvo: Ubio onu koja ga je rodila, a njegova sestra i devojka skončale tragično!
Ubistvo Palilula Davor P Sin - Copyright 24sedam

Stanari zgrade u Ulici Mije Kovačevića na opštini Palilula su u strahu zbog zločina koja se dogodilo juče u njihovoj zgradi. Davor P. (55) je kako se sumnja, nožem usmrtio svoju majku Katarinu P. (78), dok je njegov otac koji je slabo pokretan, bio u stanu u trenutku zločina, a kako nezvanično saznajemo, ovo nije jedina tragedija koja je zadseila ovu porodicu.

Pre nekoliko godina ovom bračnom paru je umrla ćerka i od tada je Katarina nosila crninu. Ona i njen suprug su godinama živeli i radili u Nemačkoj.

Pre više od deset godina su se vratili u Srbiju i živeli u ovoj višespratnici, a navodno su sinu Davoru kupili stan u Mirijevu. Davor ih je često obilazio, a komšije kažu da ne znaju šta je bio motiv ovog ubistva, ali sumnjaju da su u pitanju neki nerazrešeni porodični problemi. 

Foto: 24sedam
 

- Kaja je počela da nosi crninu kako joj je ćerka umrla. Bila je uvek fina, ljubazna, kulturna... Njenog sina sam video pre dva dana, javio mi se i pomogao da pridržim vrata. Roditelji su mu kupili garsonjeru u Mirijevu, a Kaja i njen muž su bili divan par. Ona se brinula o suprugu jer je bio u invalidskim kolicima. Često sam je viđao kako hrani pse pored zgrade i stalno mi je govorila: "Blago vama, vi hranite unučiće, a ja kučiće". Uprkos tome što joj je umrla ćerka, bila je uvek nasmejana - kaže komšija iz ove zgrade.

Komšije u šoku

Stanari zgrade, u ovom beogradskom naselju kažu da su se uplašili kada su čuli za tragediju.

- Bolje da ovde nikada nisam kupila stan. Šokirala sam se kada sam čula da je sin ubio majku. Ova zgrada će sigurno biti na lošem glasu zbog tragedije, tako da sam se pokajala što ovde kupila stan koji treba da izdajem, pa se pitam da li će iko javiti - kaže jedna od vlasnika stana iz ove višepratnice.

Naš sagovornik dodaje, da se iz stana navodno veoma često čula buka dok je Davor živeo u ovom stanu.

- Dok su mu roditelji bili u Nemačkoj, on je stanovao u tom stanu i veoma često pravio žurke. Često se iz toga stana tada čula galama, buka, vika i to do ranih jutarnjih sati. Mnogo mi je žao  što je doživela da je sin ubije, a ona u životu nije mrava zgazila. Kaju sam često viđao kako čisto i sređuje bašticu oko zgrade sa još jednom komšinicom sa kojom se družila  - priča komšija.

Foto: 24sedam
 

Vrata stana u kom se desio zločin su zapečaćena. Takođe, po navodima pojedinih medija, osim smrti sestre, Davor je doživeo još jednu tragediju, kada mu se navodno ubila devojka.

Policija je pronašla oružje kojim je počinjeno ubistvo, a osumnjičeni se sam predao policiji i nije pružao otpor. Osumnjičenom Davoru određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike