"Nije verovala da će sopstveno dete dići ruku na nju": Prijateljica ubijene Katarine otkrila šta je prethodilo krvavoj drami!

22.03.2022

20:35

0

Zločin se dogodio u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli

"Nije verovala da će sopstveno dete dići ruku na nju": Prijateljica ubijene Katarine otkrila šta je prethodilo krvavoj drami!
ubistvo palilula (1) - Copyright 24sedam

- Prethodno veče Davor je majku Katarinu bacio na pod, zbog čega je dolazila policija. Čule smo se sinoć nekoliko puta. Zvala sam je jutros u 7.20, potom u 10.00 sati, a kad sam je pozvala oko podneva nije se javljala. Njena komšinica me je potom pozvala i rekla: "Izvinite, desila se tragedija".. - priča prijateljica ubijene Katarine P.

Pokušala je da joj pomogne savetima da se zaključa, dolazili su inspektori, kaže, i sačinili zapisnik. Ništa nije pomoglo. Njen sin je rekao da će se vratiti i završiti započeto. Davor je, nažalost, to i učinio u Ulici Mije Kovačevića kod Bogoslovije u Beogradu.

- Ona je bila žena prepuna dobrote, solidarnosti, plemenitosti... Brinula je o dementnom i nepokretnom suprugu - kaže njena prijateljica.

Prema njenim rečima, Davor (55) je juče svoju majku, staricu od 78 godina, bacio na pod nakon čega je nesrećna žena pozvala policiju.

- Kaja i ja smo bile na telefonskoj vezi, kada su u stan stigla dva inspektora. Prijavila je sina za zlostavljanje u porodici. Rekla im je da Davor ima psihičkih problema, kao i da joj je pretio da će je ubiti. Inspektori su sačinili zapisnik, dakle konstatovali su šta se dogodilo i otišli - priča sagovornica.

Kad su policijski službenici otišli, ona je savetovala Kaji da zaključa vrata kako Davor ne bi mogao da uđe. On ima svoj stan u Mirijevskom bulevaru. Ali majka je majka... Nije verovala da će sopstveno dete da digne ruku na nju i ubije je.

- Čule smo se sinoć nekoliko puta. Rekla mi je da je sakrila sve noževe koje su imali u kući. Zvala sam je i jutros u 7.20, potom u 10.00 sati, a kad sam je pozvala oko podneva nije se javljala. Pomislila sam da je u tom momentu kod supruga koji je dementan, da njemu pomogne. I dalje se nije javljala. Zato sam uzela bele strane i zvala njene komšije da odu i provere da li je sve u redu. Njena komšinica me je potom pozvala i rekla: "Izvinite, desila se tragedija"...

Kaju, kako su je odmilošte zvali, izbo je nožem njen sin Davor u porodičnom stanu. Potom je ušao u policijsku stanicu i rekao "Ubio sam majku", otkrili su izvori.

- Tek tako je rekao, bez promena facijalne ekspresije ili bilo šta slično, kao da se ništa nije desilo - kazao je izvor.

Podestimo, na opštini Palilula u Beogradu danas popodne pronađeno je telo žene, koju je nožem ubio sin. Davor P. (55) ubio je majku Katarinu (78), nakon čega se predao policiji.

Pronađen je krvav nož, koji bi mogao biti oružje kojim je starica ubijena.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike