Šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun" dao iskaz: I dalje se traga za Belivukovim vojnikom!

25.03.2022

12:13

0

Miro Čuljković ranjen je sa sedam metaka u stomak, grudi i butine

Šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun" dao iskaz: I dalje se traga za Belivukovim vojnikom!
stefan braun pucnjava zbirno - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski/Profimedia

Ranjeni šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun", Miro Čuljković, nalazi se van životne opasnosti i dao je izjavu u policiji saznaje Telegraf.

- Miro je van životne opasnosti, dao je izjavu u policiji, a za njegovim pucačem je raspisana poternica - rekla je osoba iz istrage ovog slučaja.

Podsećamo, Miro je ranjen u pucnjavi pre devet dana, koja se odigralo oko tri sata posle ponoći u holu kluba. Navodno je došlo do incidenta zbog devojke Milice D., što je dalje rezultiralo tučom i pucnjavom.

Na licu mesta pronađeno je osam metaka kalibra 7,65 milimetara, a Miro je pogođen sa sedam, u stomak, grudi i butinu.

Drugi član obezbeđenja, odveo je povređenog šefa u bolnicu, a nešto kasnije se u istoj pojavio i  i B. T. koji je rekao da je bio u klubu u vreme pucnjave i da mu je potrebna lekarska pomoć. On je, kako saznajemo, u Urgentni ušao sa krvavom majicom, a kako se navodi, imao je i čeono nagnječenje.

Brzom reakcijom policije uhapšena su dva napadača, Slavoljub T. i Nikola S., kao i devojka zbog koje je navodno izbio incident Milica D. Svo troje su negirali  izvršenje krivičnog dela.

U međuvremenu Viši sud u Beogradu, na predlog tužilastva odredio je pritvor do 30 dana Slavoljubu T. i Nikoli S. koji se sumnjiče da učestvovali u pokušaju ubistva Mira Čuljkovića, šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun".

Sud nije prihvatio predlog da pritvor bude određen i Milici D., koja se sumnjiči da ih je odvezla sa lica mesta i pomogla im da pokušaju da se sakriju od policije.

Za još dvojicom muškaraca, A.S. (25) i S.V., raspisana je potraga zbog sumnje da su učestvovali u pokušaju ubistva. Prema optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, A.S. sumnjiči se da je bio pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike