Uhapšena dvojica zbog likvidacije vođe navijača Penčića iz Obrenovca: Za ubicom raspisana međunarodna poternica!

24.03.2022

14:34

0

Uhapšeni U.Š. i I.B. privedeni su danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde su se obojica branila ćutanjem

Uhapšena dvojica zbog likvidacije vođe navijača Penčića iz Obrenovca: Za ubicom raspisana međunarodna poternica!
_Ilustracija - Copyright 24sedam/Mup/Instagram

Branislav Penčić, bivši vođa Partizanove navijačke grupe "Head Hunters", ubijen je u mafijaškoj sačekuši u subotu u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred garaže kuće, a uhapšena su dvojica pomagača.

Uhapšeni U.Š. i I.B. privedeni su danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde su se obojica branila ćutanjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da se U.Š. i I.B. odredi pritvor. Svoj trojici osumnjičenih se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, za koje im preti doživotni zatvor.

Podsetimo, Penčića je ubio u popodnevnim satima,  sa 30 metara razdaljine u Uiz pištolja sa prigušivačem u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu. Sumnja se da je napadač znao njegovo kretanje, a pogođen je sa tri hitca pred ženom, dok je izlazio iz džipa. Nesrećna žene pala je na kolena i dozivala pomoć, ali je vođa navijača nedugo zatim preminuo.

Podsetimo, Branislav Penčić imao je debeo dosije, a u periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava, zbog nasilničko ponašanje, otmica, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa. Inače, Penčić se i ranije našao na meti napadača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike