Mimi Oro izašla iz zatvora: Starleta zbog "saobraćajki" završila iza rešetaka

23.03.2022

14:36

0

Milica Živanović još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije

Mimi Oro izašla iz zatvora: Starleta zbog "saobraćajki" završila iza rešetaka
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Živanović, javnosti poznatija kao Mimi Oro, puštena je iz zatvora, gde je bila na izdržavanju kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Starleta je u ženskom zatvoru u Požarevcu bila na odsluženju kazne. Ona se iza rešetaka našla jer nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne.

Živanovićeva je, da podsetimo, još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. Sa njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se sumnjiče za prostituciju.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

U martu prošle godine ona je sa koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele situacije, ali rekli su da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo - rekla je ona tada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike