Javila se da čuva decu, a oni je naterali na prostituciju: Uhapšeni svodnici iz Aleksinca nakon što su žrtvu prodali!

23.03.2022

11:52

0

Autor: 24sedam

Dve žene E. T. (24) i D. B. (24), kao i dva muškarca Z. B. (24) i O. M. (32) terete se da su devojku staru 22 godine podvodili muškarcima za novac

Javila se da čuva decu, a oni je naterali na prostituciju: Uhapšeni svodnici iz Aleksinca nakon što su žrtvu prodali!
trgovina ljudima profimedia-0569183682 - Copyright Profimedia

Policija u Aleksincu uhapsila je dve žene E. T. (24) i D. B. (24), kao i dva muškarca Z. B. (24) i O. M. (32) svi iz ovog mesta zbog sumnje da su devojku (20) podvodili muškarcima za novac nakon čega su jžrtvu prodali jednoj osobi u Smederevskoj Palanci.

E. T. i D. B. su pozvale žrtvu da dođe kod njih kući i da im čuva decu.

- Čim je došla, osumnjičene su joj oduzele dokumenta, a potom su je naterali na prostituciju. Dok su je podvodili osumnjičeni muškarci Z. B. i O. M. su stalno bili u njenoj pratnji kako bi sprečili da im ne pobegne - rekao je naš sagovornik.

Posle par meseci seksualne eksploatacije osumnjičeni su odlučili da prodaju devojku jednom muškarcu koji živi u Smedrevskoj Palanci.

Devojka je, kako kaže izvor, zaista jedno vreme čuvala decu.

- Pošto je imala težak život, oni su to iskoristili, pa su počeli da joj zakazuju sastanke sa muškarcima za 20 do 50 evra. Ona je htela da pobegne, ali nikako nije mogla, pošto su je osumnjičeni muškarci svuda vodili i bili stalno uz nju - navodi izvor.

Policija je uhapsila okrivljene kojima se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima. Svima je određeno zadržavanje do 48 sati.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike