Mladić skovao plan: Siromašnije devojčice podvodio za 50 evra, obećavao lagodan život

11.06.2021

13:56

0

Autor: A.S.

Slobode su lišene tri osobe, dok se za četvrtom traga

Mladić skovao plan: Siromašnije devojčice podvodio za 50 evra, obećavao lagodan život
Copyright Profimedia

Beogradska policija uhapsila je juče T. Z. (26) zbog sumnje da je muškarcima podvodio devojčicu K. A. (17) iz Smedereva.

Takođe, slobode su lišeni i njegovi saučesnici R. M. (19) i R. V. (34) koji su slikali devojčicu i njene nage fotografije kačili na jedna domaći sajt sa oglasima.

Traga se za još jednim osumnjičenim mladićem (21).

Prema rečima izvora iz istrage, T. Z. i njegovi saučesnici imali su razrađen plan kojim su primoravali maloletnice da rade za njih.

– Osumnjičeni T. Z. uvek je birao devojčice iz siromašnih porodica. Tako je bilo i sa K. A. koju je zaveo u Smederevu obećavši joj lagodan život. Nakon izvesnog vremena makro je maloletnicu doveo u Beograd,i to u stan kod njegove saučesnice R. M. Posle izvesnog vremena T. Z. je rekao devojčici da se “njemu za ljubav” slika naga. Devojčica je pristala, a osumnjičena R. M. je načinila nekoliko fotografija koje je zajedno sa R. V. postavila na sajt – rekao je izvor iz istrage, prenosi Informer.

Dodaje da je K. A. shvatila šta se dešava i da je htela da se vrati kući.

– T. Z. joj je međutim rekao da će gole slike poslati njenim roditeljima. Sirota maloletnica je zbog toga morala da ostane i počne da se bavi prostitucijom – dodao je izvor iz istrage.

Osumnjičeni mladić je navodno u dužem vremenskom periodu više puta u toku dana mušterijama dovozio K. A. sa kojom su imali seksualne odnose.

– Makro je te usluge naplaćivao 50 evra i sav novac je zadržavao za sebe. Nesrećna devojčica je morala da ima odnose sa nepoznatim muškarcima čak i kad je bila bolesna – rekao je izvor iz istrage.

Pročitajte još:

Ceo slučaj je razotkriven kad je u policiju u pratnji majke došla devojčica M. J. (16) iz Beograda koja je ispričala da je T. Z. pokušao da je vrbuje da se bavi prostitucijom.

– Ispričala je da je osumnjičeni hteo da bude sa njom u vezi i da joj je ponudio da napravi nage umetničke fotografije. Kad je to odbila, T. Z. joj je zapretio da nikom ne govori šta ju je pitao, jer će imati posla sa njim. Ipak, devojčica je skupila hrabrost i majci, a zatim i policiji sve ispričala. Inspektori su uspeli da lociraju osumnjičenog makroa, a jedan od policajaca je telefonom pozvao T. Z. i lažno se predstavio kao mušterija koja je zainteresovana za seksualni odnos sa prostitutkom. Čim je T. Z. došao na dogovoreno mesto, njemu su stavljene lisice na ruke – rekao je izvor iz istrage.

Ubrzo zatim uhapšeni su i R. M. i R. V. i svima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni u Više tužilaštvo na saslušanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike