Kum "malčanskog berberina" iza rešetaka zbog obljube ćerke, a njihova porodica krivi devojčicu! (VIDEO)

05.11.2021

15:46

0

Aktivnosti uhapšenog na Fejsbuku, gde su deljene fotografije njegove gole ćerke, omogućile su i uspešnu policijsku akciju “Armagedon”, u kojoj su tokom poslednjih nekoliko meseci uhapšeni brojni pedofili

Kum "malčanskog berberina" iza rešetaka zbog obljube ćerke, a njihova porodica krivi devojčicu! (VIDEO)
Mirjana - Copyright Foto: 24sedam/Printskrin

M.I. (44) iz Malče, inače kum članova porodice Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao "malčanski berberin", nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je obljubio i podvodio svoju petnaestogodišnju ćerku.

Iako svi tragovi ukazuju na ovog oca, majka kuma Malčanskog berberina iznela je svoju stranu priče, rekavši da je sve što se deslio devojčicina krivica i tvrdi da dete nije silovano.

 

 

-Majka je ostavila, a mi je čuvamo od njene 12. godine. To je dobro dete, ide u školu, poslušna je i sve nas je ovo iznenadilo. Ona je uzimala očev telefon svaki put kada dođe sa posla i odlazila na sprat, a šta je radila i kome je slala slike, to ne znamo - kazala je Mirjana, majka od M.I.

Ona je za medije rekla da je osumnjičeni nije ni silovao ni podvodio i da je ona svoje slike slala ljudima na Fejsbuku, ali sa njegovog telefona.

Prema njenim rečima, devojčica je prevremeno rođena i bila je na razvojnom praćenju. Žena tvrdi da su im iz Socijalnog centra rekli da je utvrđeno da nije silovana.

Podsetimo, aktivnosti uhapšenog na Fejsbuku, gde su deljene fotografije njegove gole ćerke, omogućile su i uspešnu policijsku akciju “Armagedon”, u kojoj su tokom poslednjih nekoliko meseci uhapšeni brojni pedofili.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Maja Kostić

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike