Pomen najlepšoj srpskoj pevačici koju je fatalna ljubav odvela u smrt: Cveće i suze na grobu Ksenije Pajčin (FOTO/VIDEO)

16.03.2022

12:59

0

Na Ksenijinom grobu, koji redovno posećuje njena unesrećena majka, osvanuli su jutros buketi svežeg cveća

Pomen najlepšoj srpskoj pevačici koju je fatalna ljubav odvela u smrt: Cveće i suze na grobu Ksenije Pajčin (FOTO/VIDEO)
Ksenija Pajičin - Copyright 24sedam

Na Novom groblju u Beogradu danas je održan pomen tragično ubijenoj pevačici Kseniji Pajčin, koju je u naletu bolesne ljubomore pre 12 godina upuao njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Na Ksenijinom grobu, koji redovno posećuje njena unesrećena majka Ljubica, osvanuli su jutros buketi svežeg cveća. Ona je i danas, ćutke i dostojanstveno, dočekala novinare na mestu svoje najveće tuge, na koje je stigla sa buketom belih kala.

Ksenijinu večnu kuću danas je posetio i njen verni i dugogodišnji prijatelj Goran Stojićević Karamela, koji i ovog puta nije zaboravio da kaže "da se na srpskoj estradi nikada više neće pojaviti neko kao što je bila ona.

U razgovoru sa novinarima podsetio se na tragični dan kada su mu javili da je Filip ubio Kseniju.

Ljubav Ksenije Pajčin, jedne od najlepših pevačica na ovim prostorima i manekena Filipa Kapisode, bila je strastvena, burna, puna skandala, voleli su se i mrzeli, a onda je pre 12 godina osvanuo dan koji je njihove najmilije zavio u crno.

Tog 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac, oboje su nađeni mrtvi sa prostrelnim ranama.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Vest o tome da su njih dvoje nađeni mrtvi odjeknula je poput bombe. Jedna za drugom pojavljivale su se različite informacije o njima sve dok policija nije zvanično saopštila da je Kapisoda ubio Pajčinovu, a potom presudio sebi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike