Pucnjava na Karaburmi je osveta "škaljaraca" za spektaktularne likvidacije u Grčkoj? Napadači poslali poruku bratu ranjenog mladića

15.03.2022

11:00

0

Autor: 24sedam

Sumnja se da je brat teško ranjenog Vuka J. (34) bio pucač blizak kavačkom klanu

Pucnjava na Karaburmi je osveta "škaljaraca" za spektaktularne likvidacije u Grčkoj? Napadači poslali poruku bratu ranjenog mladića
forenzika policija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vuk J. (34), koji je teško ranjen u nedelju rano ujutru u beogradskom naselju Karaburma, navodno je rođeni brat osobe koji se dovodi u vezu s likvidacijom dvojice "škaljaraca" u Grčkoj 2020. godine.

Operativne informacije ukazuju da je brat ranjenog mladića bio umešan u smrt dvojie istaknutih članova "škaljarskog klana"  posle koje je pobegao iz Srbije.

u Grčkoj su u januaru 2020. u restoranu u Atini ubijeni "škaljarci" Igor Dedović i Stevan Stamatović. Nekoliko meseci kasnije, u julu iste godine, ispred jedne vile na Krfu ubijeni su njihovi saradnici Alan Kožar i Damir Hadžić.

Sumnja se da je Vukov brat bio pucač blizak kavačkom klanu i da je ranjavanje na Karaburni poruka njemu.

Na mestu pucnjave u Ulici vojvode Micka pronađene su četiri čaure, a uzeta je parafinska rukavica i Vuku J. kako bi se utvrdilo da li je uzvratio paljbu.

Napadači su najverovatnije bili maskirani i istrčali su kad je prošao ispred njih. Na to ukazuje i to što su mu rane zadate u leđa i zadnjeg dela nogu. Kada je Vuk J. izrešetan pao na zemlju, pobegli su u pravcu Zvezdarske šume.

Ranjeni mladić odbio je da kaže policiji šta se dogodilo, kao i da li sumnja ko stoji iza napada na njega.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike