Dva motiva ranjavanja mladića na Karaburmi: Meta bio zbog mlađeg brata ili svojih neraščišćenih računa?

14.03.2022

22:59

0

Poznat je policiji zbog tuča, razbojništava, ali se poslednjih godina smirio...

Dva motiva ranjavanja mladića na Karaburmi: Meta bio zbog mlađeg brata ili svojih neraščišćenih računa?
vuk jovanovic karaburma pucnjava (2) - Copyright Prinstcreen/Facebook/V.J.

Vuk J. (34) teško je ranjen u noći između subote i nedelje u leđa i nogu na Karaburmi. Prema prvim informacijama Vuk nije bio meta, već njegov mlađi brat.

U njega je na ulici pucala, za sada još nepoznata osoba, a pretpostavlja se da je sa napadačem bila još jedna osoba. Oni su potom pobegli prema Zvezdari, a ranjenog muškarca je Hitna pomoć odmah prebacila u bolnicu.

Iz Hitne pomoći je tada potvrđeno da je 34-godišnji muškarac teško povređen vatrenim oružjem u noći između subote i nedelje oko 3.25 u ulici Vojovode Micka Krstića 34. Posle ukazane prve pomoći odvezen je na reanimaciju u Urgentni centar. On je priključen na aparate i nalazi se u teškom stanju.

Policija obavila uviđaj i intenzivno radi na identifikaciji napadača kao i njegovom hapšenju, a nezvanične informacije ukazuju da je ranjeni Jovanović od ranije poznat policiji. Istražni organi ispitaće da li je Jovanović imao neprijatelje i da li se iza motiva kriju njegovi neraščišćeni računi. Takođe, drugi pravac istrage ide ka kontaktima njegovog mlađeg brata koji je sumnjičen za različita krivična dela, a i u kraju u kom živi je poznat kao problematičan.

- Stariji Jovanović je u mlađim danima bio član Blue Uniona navijačke grupe sa Karaburme koja navija za OFK Beograd. Poznat je policiji zbog tuča, razbojništava, ali se poslednjih godina smirio. Njegov mlađi brat bio je i u zatvoru, ali je i bežao od policije - priča izvor upoznat sa slučajem.

Prinstcreen/Facebook/V.J.
 

Jedna komšinica izjavila je da je između pola 4 i 4 sata iza ponoći čula 5 ili 6 pucnjeva, a ubrzo i policajca koji je u razgovoru sa nekim pitao “Gde je, gde je?”.

- Probudili su me pucnjevi, ali nisam smela da izađem da vidim o čemu se radi. I sad se sva naježim kad pričam o tome. Roletne su mi bile spuštene i nisam ih podizala, tako da nisam mogla da vidim ništa - izjavila je ona i na pomen imena čoveka koji je u pucnjavi zadobio teške telesne povrede dodala da je on neko vreme bio predsednik kućnog saveta, te da ga poznaje iz viđenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike