Ranjeni osuđivan i ne želi da sarađuje sa policijom, meta navodno bio njegov brat: Napadač sa Karaburme imao i saučesnika?

13.03.2022

12:19

0

U leđa i nodu pogođen Vuk Jovanović iz Beograda

Ranjeni osuđivan i ne želi da sarađuje sa policijom, meta navodno bio njegov brat: Napadač sa Karaburme imao i saučesnika?
vuk jovanovic karaburma pucnjava (3) - Copyright Prinstcreen/Facebook/V.J.

Muškarac koji je jutros, oko3.25 sati, ranjen na Karaburmi je Beograđanin Vuk Jovanović (34). On je ranjen u leđa i nogu, priključen je na aparate i nalazi se u teškom stanju. Kako nezvanično saznajemo, Jovanović je odranije poznat policiji i osuđivan je, a ne želi da sarađuje sa policijom u vezi sa jutrošnjom pucnjavom.

Prinstcreen/Facebook/V.J.
 

Kako se saznaje, u njega je na ulici pucala, za sada još nepoznata osoba, a pretpostavlja se da je sa napadačem bila još jedna osoba. Oni su potom pobegli prema Zvezdari, a ranjenog muškarca je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Prinstcreen/Facebook/V.J.
 

Jovanović je ranjen hicima iz vatrenog oružja u Ulici vojovode Micka Krstića kod broja 34, a posle ukazane pomoći prevezen je u Urgentni centar i nalazi se u teškom stanju.

Prilikom uviđaja nađene su čaure, a jedan od pravaca istrage je da je navodno meta bio njegov mlađi brat. Policija traga za napadačima. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike